Saturday, 15 October 2011

Surat dari Blu Inc buat me ceria

ari Khamis, me dpt surat dari Blu Inc

nampak jer sampul Blu Inc, terus happy2 sbb dh boleh agak mesti surat psl hadiah :)

yepp...memang surat hadiah pun...

me won something from Female Magz September 2011 :)

me memang pakai contact lense, so memang save bajet me utk beli contact lense solution sbb dpt hadiah tu...worth RM159.40



uolls yg suka antar contest kat magz, silalah beli magz female and join mcm2 contest dlm magz ni...lucky draw based...and kalau tak pernah join, biasanya sgt senang utk menang :)

selamat berhujung minggu uolls!!!

note : 4th winning for October 2011


7 comments:

ajumohit said...

Tahniah mz!!! Stock tahan brp bulan tu? Hihi

SYaMiLa said...

isk3x...jeles tul ngn mz ni....selalu je bertuah dalam contest...anyway...tahniah suzie.... ;-)

marinahunny said...

MZ, dlm women's weekly pon banyak contest. hadiah pun best2..MZ cuba lah..

kak ina kl said...

untung memang beruntung..akak pun pernah gi ambil periuk pyrex menang cam kamu gak sebab memang conteest workld kitchen asia

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

horeyyyyyyyy hadiah lagi..

tiefazatie said...

wah..murah nya rezeki sis nie..

Tidiey said...

Congrats....kita pon menang gak..try la carik nama sape kt website femalemag tu...Kita dh jmp nama awk kat situ... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails