Tuesday, 25 October 2011

Rezeki my kids | full story...when MZ won ipad 2 worth RM1499

pukul 2.30 ptg semlm, me dpt satu sms...yayyy akhirnya ipad2 idaman hati akan jadi realiti :) rezeki anak2, Alhamdulillah :)

me reply that sms..ckp me akan dtg collect hadiah tu :) kebetulan plak tarikhnya + lokasinya exactly hari yg sama dgn prize giving utk pegi collect lcd tv yg mr hubby menang :)


me terus call mr hubby utk inform berita gumbira, then me sms adik2 me :) kira berkongsi berita gembira dgn org2 tersayang

nilah borang contest Cetaphil tu....me amik borang ni kat Guardian Ikano (masa tu me pegi collect/redeem crocs yg me menng from Blu Inc magz)...borang ni ada gak me nampak kat Guardian Alpha Angle


utk join lucky draw ni, kena spend RM80 beli product Cetaphil--product ni made in Canada, so sebotol kecik shower gel/cleanser berharga RM20+ (237 ml) mahal gak sbb memang directly imported from Canada--me memang suka beli mcm2 shower gel esp kalau ada contest :) kira mcm investment gitu :)


so ipad2 tu akan jd milik saper? my kids ker....emm...my kids now kan dh ada ipod touch and iphone mr hubby--memang syok layan game sbb size sesuai dgn tgn kecik diaorg...zharfan guna ipod, ariff guna iphone..

so rasa mcm nak jual ipad2 tu nanti --convert to cash (sbb ingat nak beli sofa baru :p) --tgk nanti mcm mana :)

sekian citer ipad2.....tak mudah nak menang tapi segalanya mungkin, usaha, tawakkal, doa, Insya Allah akan ada rezeki utk kita semua :)

note : semua comper termasuk me mengimpikan uk menang kereta...moga2 akan jadi nyata suatu hari nanti...amiin...

*5th winning for october 2011

29 comments:

notti netti said...

wow...alhamdulillah...cayalah MZ....!!!!!

me suya said...

alhamdulillah...rezeki MZ.. Ehem3 kalau nak jual nt.. nak tgk gak la bape mZ tawarkan.. heeeeeee~

missbby said...

congrats yea..:)

ajumohit said...

tahniah mz, seronoknya impian mz semua menjadi kenyataan, berbaloi dgn usaha mz jugak!!! tahniah!!!

azura samsuddin said...

tahniah sis, happy for u, rezeki family sis, menang kereta tu idaman setiap orang ;)

.:QiLaH:. said...

murah rezeki akk kan dpt ipad2 ^_^
tahniah ye =)

CT NoArIzAh ArIs said...

Congrat...sy tak pernah masuk apa2 contest sblum ni pasal pikir tak de harapan nak menang punya tapi bila tgk org lain menang dan dpt prize teruja pulak saya nmpaknya lepas ni kena ubah sikap dan kena jadi macam kamu..:)

Miss Zuera said...

tahniah MZ

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nape laa me tak tahu psl contest ni. my nuha memang hari2 pakai cetaphil ni, sebab eczema. ingat hujung ni nak pegi beli stok dia :p rugi dah terlepas.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah suzz moga suzz makin murah rezeki.. aminnnnnnnnnnnn..moga2 lepas ne suzz menang keta pulak..aminnnnnn..moga ila pun kena tempias2 tue aminnnnnnnnnn..kiki

Ummi Dania Yasmine said...

tahniah my fren :-)

mama tisya said...

tahniah mz...tercapai gk nk dpt ipad..lpsni mn tau dpt kete plak..amin2

mamashikin said...

akak nak jual ker..mcm berminat nak beli ipad2 tuh..nanti kalau nk jual bg tahu yer..sy org kb klntan jer..

akuzle said...

nk jualll??? duhhhh...

Nana said...

saya pun tingin nak menang ipad mz..
xpe ada rezeki mz tu nanti dapat menang kete mana tau kan?xmustahil lagipon mz rajin join

AyuArjuna BiGoshh said...

me sekarang tgn=h meng'usha" tab...hik hik...my hubby dah penin dgn gadjet sebab anak2 kadang2 ssh nak control :)

Cik Tqah said...

beshnye..worth la beli rm80 dpt ipad..nk jual bape rm? bgtau tqah ehhh

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah..rezeki n Mama Zharfan mmg selalu bertuah..iPad best tu..

Cute MuM said...

tahniah sis..
memang seronokkan dapat hadiah best..
wah.. makin besar impian..
me belum sampai situ..
dapat LCD TV pon dah cukup gembira..

Norazrani Maamin said...

alhamdulillah..tahniah kak..rezeki anak2 tue..hehee

cikpia said...

kalau nak jual pls consider counting me in ek!!!

isabelle said...

bestnya.
tapi betul la..kalo menang kereta lagi best.
nak lagi best, menang rumah.kekekeke

Nur-nba said...

Wah.. Alhamdulillah.., rezeki menyebelahi Kak Suzie.. Kan Nur dah kata, mesti akak dapat punya.. Kalau Nur sayang nak jual.. Best guna ipad2.

tiefazatie said...

wah..alhamdullilah..murah rezeki sis..moga rezeki ifa pun murah mcm sis gak..=)

zahidahwahid said...

wah...memang sentiasa ada luck la MZ ni....congrate....

New Entry: Outdoor shooting

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

CIK NGAH..

NAKKKKKKKKKK...

jgn jual mhl2..hehehe...neh3.. -wanie- ada dlm kelas..hehe

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!*jeles*

DeQWa said...

bestnyer.....TAHNIAH.....dapat ipad tuuuuuuuuuuuuuuuu...hehe

juanita said...

Serius la, anda sgt2 hebatt :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails