Friday, 21 October 2011

Ada apa dengan hari Jumaat

penghulu segala hari, hari yang penuh barakah
moga2 negara kita terus aman di bawah lindungan Allah Taala

gerun bila tgk video/pic Muammar Gaddafi terbunuh...semua newspaper pun memaparkan psl isu tu..
me tau ada yg bertanya kpd me psl one of my colleagues (Prof)  kat UIA..antara isu terhangat since semlm--ada yg tag me kat FB psl berita tu, ada yg tanya kat blog..

me ikuti cuma me tak tau secara mendalam isu sebenar, so tak properlah kalau me nak komen, and my blog is just for light-personal stuff....apa yg me tau he's an expert in constitutional law.
anyway, Malaysian general election coming up very2 soon, so lu pikirlah sendiri.

selamat berhari jumaat, moga2 me & uolls sentiasa dimurahkan rezeki..amiin


5 comments:

Ku shimot said...

Eksaited dengar constitutional law. Doakan shimot dapat sambung BLS ye :)

Sidratul Muntaha said...

yup
isu terhangat terkini
Prof Aziz Bari...

Ummi Dania Yasmine said...

Suzz dearie, my hubby cakap ni semua pasal politik n i sangat sangat sangat setuju statement u. lu fikirlah sendiri.......

Alin Marlini said...

Selamat Hari Jumaat Kak Suzie. Baru smlm bos citer2 psl Prof Aziz Bari tu..hehehehe..

tiefazatie said...

ifa ngeri je tgk muammar gaddafi nie..

erm..psl prof itu..no komen la..cm sis ckp..pk la sendiri kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails