Wednesday, 12 October 2011

Iklan CPC Johnson Body Care Contest berlegar2 | silalah join kalau uolls berkulit cerah lembut licin

dh few days me perasan iklan CPC tu (bukan BE okeyy) berlegar2 kat blog me :p contest terbaru dari johnson body care

ni me print screen iklannya


hadiah menarik, tapi tak semua org boleh join---and me tak layak ler nak join
sbb nak kena antar pic yg menunjukkan kulit cerah berseri lembut gebu--hasil pakai johnson body care gitu...

pd pandangan me, saper2 yg kulit cerah has better chances to win :) susah nak nampak lembut or gebu dlm pic kalau kulit sawo matang ie tak berapa cerah (MZ kulit sawo matang ajo) ngeh ngeh ngeh ngeh

note : kdg2 nampak mcm byk contest tapi tak semua kita boleh join pun :p even hadiah sgt2 menggoda apakan daya awal2 lagi tak qualified untuk mencuba :p


5 comments:

Cik Bambam said...

kita pakai bedak tabur kat muka jek.. x gebu pong.. kekekke

AyuArjuna BiGoshh said...

kulit ezzz cantek harus srh die join :)

Em's Family said...

betul2 .. i pun tengok jugak.. sekaliiiiiiiiiiiiiiiiii belum hantar borang, dah tau tak layak :D

tiefazatie said...

alahai..malu ai..haha

Nana said...

hehe sy mmg xbole join la sebab kulit xbape nak cerah hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails