Saturday, 29 October 2011

Nuffnang | payment advice from HSBC & cash out again

just now me dh dpt payment advice from HSBC--which means cheque OTW...

utk thn 2011, hampir setiap bln me dpt cek dari Nuff--wpun this year sbb BE yg jrg2 menepek akat blog kecik ni nd even menepek pun joget2 sekejap ajer, so jumlah earning setiap bln jrg melepasi RM100--sbb me jenis tak sabar nak kumpul lama2..syok tekan cash out every month--sebaik ajer amount melebihi RM50 :)


just now me dh tekan butang cash out again...amount RM52 ajer pun ;) still it's money $$ kan :)

TQ Nuffnang--i take it as bonus and rewards while expressing myself, writing my life journal at my own blog and memang me rasa serba tak kena kalau tak dpt update blog every day :)

tq uolls sbb sudi singgah

selamat berhari minggu uolls! ada apa2 plan spesel ker ari ni...me menunggu ptg hari utk gi amik 'cik puan city' ;)

13 comments:

ajumohit said...

tahniah mz, walau amaun kecil but still money kan, hmmm bau kete baru ni hehehhe

me suya said...

ehem3.. ade puan city.seronok..Heeeeeee suya plak hari ni memanjangkan langkah ke KL.. JOM MZ

mama tisya said...

kita pn br check gk..dh dpt email dr hsbc....wah sure tk sbr nk amik cik city

Cik Diana said...

rezeki2.. :)

Nur-nba said...

Bestnya dah nak ambil Cik Puan City... Nak tumpang naik boleh?? hehe.. Nur suka juga datang sini sebab Kak Suzie rajin update.

AyuArjuna BiGoshh said...

ciput2 pun masyukkk :)

Nana said...

saya nk tekan juga tp xckp lg 50 hehe saba dulu pasni nk tiru mcm mz dapat je 50 cash kan je xyah kmpl2

aslam said...

syukur syukur...

Latifah said...

Wahhh... okay la tu... tiap2 bulan dapat cash out. Latifah ni first time kot cash out after 2 years berblogging sebab tak rajin nak menulis... hehehe...

*hepi sebab dapat email dari hsbc jugak :)

Chekgu Azrine said...

hitea at corus hotel.. hehehe

Myra Jay said...

Myra 1st time nak dapat payment advice ni, cashout 29hb bulan lepas, risau takut takdapat..


BTW, tahniah Sis :)

tiefazatie said...

untung ah sis..sill dpt cashout every month nie..if anak cashout pun xleh sis..haha..

tahniah sis!

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

saya tak reti nak claim nuffnang walaupun dah melebihi RM50 (syarat cash out). kat mana nak tekan ek?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails