Tuesday, 11 October 2011

Ada apa dengan Tesco Rawang

me jrg pegi Tesco sbb agak jauh dari umah me...antara Tesco yg pernah me singgah ialah Tesco Ampang & tesco Selayang (kat jln kuching)

last week, otw me nak pegi umah my elder sis kat bandar tasik puteri rawang, me tersinggah di Tesco rawang--sbb lokasinya tepi jln besar and nampak sgt besar bangunan tesco ni...
ni antara pics yg me snap (guna digicam ajo)

opening hours--seawal 8 pagi

ada carpark berbumbung..besh

sgt besar, luas, baru

and komitment to save environment...even kat toilet guna lampu yg sensor tu sbb nak save electricity.

note : me kerap pegi Giant Batu Caves ajer--sbb sgt dekat dari umah. uolls selalu pegi hypermart yg mana?


16 comments:

Ya ALya said...

ya selalu g billion jer kak.......hypermarket yg pling dekat tesco kuala sgor,tu pun 45minit dr umh....jauh kan.....

Sidratul Muntaha said...

NSK..

me suya said...

suya pun selalu singgah giant batu caves kalau nak beli brg2 keperluan tyme pg Kl.. sebab dekat ng rumah kakak si dia

Peri PiA said...

giant b.caves! ;)

Mrs. Hilmy said...

tesco kajang je..sbb blkg umah je...

Mrs.Imran said...

mcm besar je...saya selalu g care4 n maydin je, sbb sebelah ngan umah...

Nad @ MamaZakwan said...

giant jugak..tu paling dekat ngan kami

SYANI said...

Sellau pegi Carrefour, Giant & Jusco je. Tesco memang jarang pegi.

Cik Bambam said...

giant n teso nilai.. kot malas berjalan.. kedai runcit grand union.. ahhahaha

mama tisya said...

pegi yg dkt2 ngan umh..c4 wangsamaju..tk pn bli je kt giant setiawangsa or jusco setiawangsa:)

~naddy~ said...

haha. dulu selalu laa g sini beli barg, sejak dah masuk uitm, tak dpt ekot mama agg....

Nana said...

saya pon bese g giant je
kt stwangsa tu je yg dkt ngan umah

tiefazatie said...

ifa sini mydin je..haha..giant mahal gak brg2 die..

Ummi Dania Yasmine said...

giant kinrara....hehehehe :-)

Syazween Suzlin said...

sy slalu g tesco rawang...best..kemudahannya sgt memuaskan pengguna...

ellis said...

hari jumaat malam, selalu bawa anak2 main kt tesco rawang...
tp beli barang dapur kt NSK rawang je.. sbb lg dekat ngan rumah & murah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails