Monday, 3 October 2011

Mari beramai2 MENGKREATIFKAN diri anda | mana tau boleh menang cash RM10k tu!!!!!!

baba's ada buat contest baru....tapi utk mrk2 yg kreatif--kena buat kraftgn dari pek kosong babas...ish ish ish ari2 nak kena msk guna baba's ler nampaknya hehhehe tak pun nak kena beli pek kosong baba's dari mana2 restoran or kedai mamak--hardcore comper biasanya sanggup buat gitu..me belum sampai thp tu sbb segan hehehe

hadiah sgt lumayan sbb cash prize--tapi bab2 kreatif tu me tak berapa nak kreatif lah.....and hadiah cuma utk total 5 org pemenang ajer..so very slim chances to win hehheheh

emm...me rasa cthnya kena buat bentuk KL tower guna pek kosong baba's--cthnya jer lah..apa lagi yek idea2 kreatif...memang utk those yg terer arts ni :p buat masa ni me tak plan nak join..mana tau kot2 tiba2 dpt ilham or dtg angin pus2 nak join kan hahahhha

info ada kat FB baba's

due date 15 jan...lambat lagi tu..sbb baba's nak bagi chance kumpul pek kosong baba's byk2 kot :p


8 comments:

Nana said...

klw bab2 kreatif ni mz
mmg sy serender la hehee

SyUhAdA said...

alah..syu x kreatif.gud luck MZ..

Puanbee2 said...

pergh memang tk kreatif sgt bab gini ..

Myra Jay said...

Wahhhh!! memang kena kreatif giler ni baru leh join, hadiah pun lumayan :)

zahira said...

kalo bab2 kena buat sesuatu yg kreatif ni mmg tak dpt ler nak join. me tak kreatif! hehehe...

Bardboo said...

samalh kita x kreatif..huhu

tiefazatie said...

alahai..susah nie..kalu ada byk paket xpe gak..haha

deqlis said...

alamak...byk peket ke kena pakai?? setakat 5-6 peket ada laa...klu sikit2x nak buat apa erkk?? no idea...tp klu last2x minute ada idea..leh laa anto..:) siapa x mo cash kan??hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails