Friday, 28 October 2011

Direnjis2 dipilis

sekarang musim org kawin rasanya


MZ telah mendapat 2 keping kad undangan kawin, yg kuning tu from my colleague--anak dia kawin, muda lagi my colleague tu, sbb dulu dia kawin muda, so now dia 40s, anak sulung dia dh 20 years old, and kawin awal mcm dia gak hehehhe

kad pink tu dari my ex-colleague ie staff IT, siap dtg umah me tlg me setting my pc heheh so nak kena attend his wedding sbb dia dh byk tlg me ;)

besh attend wedding, tapi nak kena pegi beli hadiah lah...biasanya me beli brg2 letrik yg kecik2 (bajet dlm RM50 ajer)

note : uolls ada dpt kad undgn kawin ker...


9 comments:

Chekgu Azrine said...

so far belum MZ...

jemarisuri said...

sy pun ada, utk kenduri anak sedara kt kedah...hehe..

plan nak beli set cadar, tp kadang2 sy pun suka gak beli alat elektrik tu...hihi

anisalya said...

dekat nak cuti sekolah dan time cuti sekolah la lagi ramai org kawin. musim hujan lak tu. kalau kat area kampung ni kdg2 berlumpur tempatnya sebab hujan kan... huhuhu...

cikpia said...

la nie dah start musim kawen dah.......

mOoN said...

banyak dapat undangan but x sempat kut nak penuhi semua.. huhuhu...

Nana said...

xde lg dpt undangan klw tak bersusun kad kawen hehe
bese la cuti skolah
musim mengawan dah start ehehe

Ya ALya said...

ya pun ada gak...cousin nak kwin bulan 11 ni.....tak tahu lagi nak bg hadiah apa.....

Cik Bambam said...

sy pon suka pergi knduri kawen.. sambil memeriahkan sambil cari jodoh sekali.. ahhahahah

tiefazatie said...

ifa bru je gi kwn ifa tunang aritue..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails