Tuesday, 11 October 2011

Mencari lokasi photoshoot yang cun

belum cari baru dok pikir2....selain taman layang2 (taman tasik metropolitan)....
kat taman tasik shah alam pun cantik tapi mcm jauh plak dari gombak..kat frasers hill konpem cantik tapi nak kena tunggu beli honda city lah sbb jauh tu nak travel dari gombak..

pic lama...bln mac 2009 masa sarat preggykan ariff


buntu la plak sbb me bukan tau sgt pun psl area selangor/kl ni...

and ternampak pic one of my FB frens....cantiknya tmn ni...kat mana yer? kat tmn tasik titiwangsa ker?


ada cdgn yg cun2 tak...sbb kesian my en sony lama terperap dlm almari :p

15 comments:

KSWSK said...

kat UPM serdang pun ok...kat area ladang dia tu ha..

syawalsimpsons said...

ok jugak..putrajay pon cantik jugak kalo nak buat PS kan...p/s : peyot tak nampak je preggy kan lil ariff tu...

mama tisya said...

taman tu kt ttwangsa..dkt ngan restoran nelayan ngan tmpt org main remote car..

mama tisya said...

putrajaya pn cantik gk...kt mn lg ye...kt tasik pemaisuri...tasik perdana

Cik Bambam said...

kang berkarat lak sony tuh.. akak pergi lar taman botani shah alam.. cantik jugak per.. :P

i-city ker..
putrajaya ker..
hehehe

Nana said...

gmbar yg mz kasi contoh tu kat titiwangsa belah belakang area tempat main kete control tu

antara tempat yg cantik
taman tasik permaisuri &
KLPAC & Sentul Park

cuba tengok sini

http://denslee.com/2009/11/29/klpac-sentul-park/

saya pon tingin nk g ps kt sini

shidasyakirin said...

me suggest taman rama-rama or taman burung.Dkt kl je.

Sidratul Muntaha said...

klu tak silap kat taman tasik perdana..
kot?
entah!

Em's Family said...

hmm i cadangkan taman metropolitan batu yang kat kepong tu cantik jugak.. greenery area

tiefazatie said...

wah..mmg cantik eh..hihi..
alasan nak bergambo2 eh..

mysha said...

kaK, sBg org Putrajaya sy meNgesyorKan putraJaya hehehe

Chekgu Azrine said...

MZ.. ni kat taman tasik titiwangsa.. nearby restoran nelayan.. kat situ pun cantik apa nak buat photoshoot.. cubala..

mama rifQy said...

emm..xtau la mz!! na ni kat trg..hehehhehee

mamaacha said...

kat Tasik Kelana JAya pun okey...janji modelnyer berikan kerjasama

yanti isa said...

gambar contoh tu dekat Tasik titiwangsa ..dulu kak yan selalu pi situ . Jom kita pegi menembak sama-sama . Kak yan pun dah lama tak buat outdoor photoshoot kat taman.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails