Wednesday, 26 October 2011

Mode meleleh air liur | mode sedey gak tapi tak nak pikir

masa layan FB, ternampak pic jam guess kaler purple


owh...berkenan sungguh--drooling mode ;) me suka gak kaler purple--selain pink & merah ;)

jam guess me kaler pink pun sudah semakin lusuh (hasil menang contest ajer pun bln sept 2009 ngeh ngeh ngeh)
momen pertama me memakai jam guess baru--pic lama daaa


moga2 ada rezeki nak beli jam baru--tak pun mintak dgn mr hubby --kira hadiah besday thn dpn (in advance ke apa :p)

serik me nak mintak beli gelang emas--last few days, me baru kehilangan gelang emas -beli kat habib jewels masa mr hubby dpt bonus last few years (sedih sejuta kali pun tak dpt mengubah apa2....memang gelang tu agak longgar cangkuknya, and dh few time terjatuh, last2 hilang terus...me just tak nak pikir sbb ia buat me sedih...so dh berazam tak nak beli apa2 brg kemas :( sbb ni dh kali kedua me hilang gelang emas, both harga RM1k each :( no one to be blamed except myself...memang dh tersurat gelang2 tu tak lama jodoh dgn me--me jenis tak pandai jaga or tak serasi pakai emas kuning kot :(

note : seboleh mungkin me tak nak citer benda2 sedih kat blog or kat FB :( tapi now dh tercerita pun...


9 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

alehaiiii jam guess purple tu meruntun jiwa

mama_umar_maryam said...

mz,meh same2 share kesedihan..zt pon byk kali ilang brg kemas,since kecik,ntahla careless sgt ke ape,the latest zt ilang cincin emas putih (ade diamond) =(, tp xbuat entri kt blog takut hubby bace,huhuh

cikpia said...

ok, tamau komen pasai gelang, nanti bertambah sedih.....

jap purple tu cantik!!! amik jer kak mama, nanti termimpi2! he he.....

mama tisya said...

sedih kalo brg kemas ilang..nk2 beribu2 nilainye..insya allah ada rezeki lain..cantik jam pepel tu

me suya said...

sedihnya hilang barang kemas.. Suya ade satu jam guess.. beli sebab chantek tp suya tak suka pakai plak.. berat :) now tgh mencari jam gak.. ganti jam lama dah rosak :(

Lelord said...

eh mmg cantik la jam tu huhuhu sapa lak belikan i gak ek huhhuhu

bab gelang kalau hilang mmg sedih, penah gak hilang jatuh dlm putra lrt...aduhhh mmg dengar ada bunyik something jatuh tapi x pulak tergerak nk tgk...hmmm mmg xde rezeki

Bardboo said...

dulu ms sy kecik2, mak sy lilitkan benang kat gelang yg sy pakai..supaya x terjatuh..yelar, budak2 kan lasak main..

kakyong said...

kakyong memang xde brg kemas selain cincin 2 bentuk.. rantai tgn @ leher, memang x suka pakai.. so tak beli.. bila raya org tanya, senyum jer.. memang miskin brg, & tak suka pakai.. terganggu bila buat kerja..

tiefazatie said...

sis beli je emas yg akaun emas tue..hehe...konpem xhilang sis..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails