Saturday, 29 October 2011

Kemenangan penutup oktober 2011 | conso Peraduan Ceria Raya Syahirah

just lil winning from Syahirah contest..

ni promo contestnya

lucky draw based ni..me antar one entry ajer...sbb nak kena purchase product Syahirah worth RM15 and above for one entry...and me plak bkn pengguna Syahirah tapi sbb contest punya psl, me beli gak lah..and tak berharap sgt pun sbb lucky draw based kan... me spent RM18 utk contest ni (me beli product Syahirah (facial cleanser) kat Jusco Wangsa Maju--belum sempat try guna pun, sbb now me guna product Al-Jewel Al-Aisyah--mcm terjatuh chenta plak--dulu2 me guna Fair& Lovely facial cleanser)


result kuar semlm, dlm metro, --tak de rezeki nak menang hadiah utama--tapi naik gaklah nama me sbg salah seorg pemenang saguhati--dpt product Syahirah worth RM100, kira berbaloi lah jugak me spent RM18 tu --adat resam bercomping, kalah menang biasa ler...heheh


Alhamdulillah

note : 8th winning for October 2011


11 comments:

mama tisya said...

tahniah even saguhati ..lgpn spend rm 18 dpt adiah nilainye rm100

HaiDa HiDa said...

tahniah..

ajumohit said...

Tahniah mz!!!

Ummi Dania Yasmine said...

me tak memang Syahirah....tapi me tak guna produk ni. Beli pastu bagi bibik adik dan bibik mama :-)

Nisa Greennnpanda said...

congrats Kak Suzie.. ^_^

dilazfamily said...

tahniah sis.murah rezeki sis

juelee said...

tahniah mz.. saya nak masuk tp lupe lastnye

SyUhAdA said...

thniah sis..

Nana said...

tahniah!

tiefazatie said...

sis..serius..u r so lucky!

mama rifQy said...

Tahniah MZ!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails