Wednesday, 5 October 2011

Kerja kuat untuk siapa

for me, sbb me ada zuriat sendiri, of course i'm working hard for both of them...
.

selain utk diri sendiri, my other half, my mom ...

how hard is hard? it's got to be harder and harder, kena keep on improving on whatever we are doing (except on blogging, tak daya nak improve :p)


uolls keje kuat utk siapa? have a happy wednesday uolls

sekadar entry pendek di pagi hari :)


12 comments:

mama rifQy said...

opkoz kuat kuat untuk family kan..nak bagi yang terbaik 4 them!!

missbby said...

of course untuk orang2 yang kita sayang kan..

Nana said...

ye la..keje kuat utk family
tapi keje saya xkuat mana pon
baru2 je skang nak berjinak2 ngan bisness kecik2 juai kuih ehheee

Sidratul Muntaha said...

ganbate mama!

L said...

pgglah dunia ini... dan jgn simpannya di dalam hati(kedekut) ... keje jgn xkeje...

derhaka pada ibu bapa??=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-jahanam-3.html

me suya said...

kerja kuat untuk diri sendiri and my other half jugak.. beloved mommy and sweet family :)

Aida Ikmal said...

am i selfish to say i work hard for myself? sebabnya kalau tak keje takde duit nak shopping hahahah

Iela Fazielah said...

my self, family n my mom too

SyUhAdA said...

tak keja lg..tp of course for my family..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

of coz keje kuat2 utk my family...terutama bekalan utk anak2 esok!!dan bekalan hari tua kelak...so muda2 kuat2 kerja...tua2 leh pusing2 1 dunia kan..hehe..berangan!!

tiefazatie said...

sgt comel je picture nie..

Chekgu Azrine said...

Of coz for beloved family

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails