Tuesday, 18 October 2011

Why I love Johny

Ari sabtu lps, me ajak mr hubby lunch kat Johny..selain menu utama (me order kue tewo sup, mr hubby+zharfan order nasi) kebetulan cuaca panas...ha, nilah dessert2 yg kami order--mr hubby siap order 2 different kinds of dessert ie honey dew dessert and red beans dessert...me mcm biasa order mixed dessert, my boys order one scoop choc ice cream tu :)



setiap dessert berharga RM3, and for me, rasanya sgt sedap sbb tak manis sgt, kira secukup rasa :)
total bills RM39, tapi sbb guna jcard, so dpt diskaun 10%m, jd RM35 :)

mr hubby kata, nanti boleh lg mkn kat johny bila2 sbb dessertnya besh :)

uolls suka order dessert tak kalau mkn kat mana2?

10 comments:

Cik Bambam said...

kita suka johnny sbb dip sauce dia yg sgt marbelesss.. enak wooo~

Peri PiA said...

love johny coffee ice cream

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jarang me makan kat luar ada dessert bagai, biasa yang dessert tu my nuha punya :p

mama tisya said...

kita kalo kt johnny's suka eskrem tkpn red ruby

kt retoran lain kalo dessert menarik sure order tp kalo dh kenyang tk la order..hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

lama tak makan dessert :)

Nana said...

hee suka nak jaawb soklan mz
saya jenis xreti makan desert lepas dah makan menu berat2
klw saya amek desert tu maknanya saya xde makan menda lain

Chekgu Azrine said...

Jarang mkn la mz!

cikpia said...

toni roma's nyer choc cake for dessert sangat marvellous!!

Oyis said...

lama x mkn johny's. tiba2 teringin.. hmmm

tiefazatie said...

wah...nice la sis..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails