Wednesday, 5 October 2011

bukan sebarang pop | one pop could win u RM1k easily!

semlm, my BFF a.k.a sifu comper ayu rafikah dh menang RM1k from mamil gold contest --she won for week 3 i guess, me won for week 1...congrats dear ayu rafikah :)

anwya, ari tu mama iqy ada tanya me psl pop --proof of purchase /bukti pembelian utk join mamil gold contest ni....contest ni winners selected weekly and ramai winners and lama lagi contest ni ie until 31st dec...week 2 winners majority chinese, may be ramai chinese mommies/compers yg join :)

pop tu...kalau weekly, sikit jer barcode/tin foil, tapi kalau monthly, byk nak kena kumpul pop...sbb hadiah RM10k for 5 winners every month--so LUMAYAN & enticing!!


sorang boleh menang sekali ajer, so me dh tak boleh join...nak try suruh adik me join plak, sbb he's got babies too :) cuma nak kena crack head for the slogan....

ayu rafikah buat slogan in BM, me buat in english, so any language is ok, cuma nak kena pikir yg besh2 sikit kot....at the moment--blank/no idea :p

note : no pain no gain --bukan pain apa pun,nak kena beli susu, isi form and buat slogan ajer :p

8 comments:

me suya said...

hehehe tapi kalau kemalasan lebih lagi susah kan mz.. mz mmg comper yg tekun..caya aaaa :)

SyUhAdA said...

wahh..bes tu...gud luck MZ.mne tau mng monthly prize pulak nnti..

Nana said...

ala..damia xmnm susu dah
xleh la nak join hehe
skang dah start dari magazine dlu hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

alhamdulillah rezeki tak dijangka jer...anyway pagi tu baru tanya psl mamil ni kat i kan hehehehe

mama rifQy said...

oh macam tuh ye!! tq kak!!!! leh cuba laa..tapi sgt la tak reti bab2 slogan ni..kene usaha gigih cari slogan yang besh!!!

tiefazatie said...

ifa xde lak anak kecik minum mamil gold nie..kalu x..join dah..hehe

Chekgu Azrine said...

Xkreatip la mz!!

Ummi Dania Yasmine said...

terkejut badak i tengok harga mamil gold ni?.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails