Monday, 10 October 2011

benda yang me mkn time jiwa kacau

ari jumaat tu kan me mcm berserabut otak sbb benda ni...then time lunch tak tau nak mkn apa...last2 pegi McD..lepak2 sorang2 tenangkan hati and mkn ayam goreng McD--siyes not healthy menu :p tapi mkn sekali sekala sedap gak, sbb rasa ayam goreng McD ni tak sama dgn KFC :)



ramai yg komen psl keta baru--naper me masih belum angkat satu
jwpnnya-me tgh tunggu gaji me naik--paling cepat pun bln nov ni, lps tu baru boleh apply loan utk beli keta baru (Honda City) insya Allah...gaji sekrg tak cukup nak apply loan--byk liabilities...

note: uolls lunch mkn apa? me baru siap mkn mee kari

15 comments:

me suya said...

xpe mZ
sabar itu indah.. nanti bila sabar itu berbuah, pasti kita gak senyum rasa kemanisannya. "ayat my mom"

shila ariff said...

Salam,

InsyaAllah..pasti ada rezeki untuk u..cuma lambat dan cepat je..sabar ye..

mama rifQy said...

wahh..tak sabau nak tengok kete baru mz!! kite makan nasi ikan goreng je ngan iqy kat umah ni.layan iqy makan!!

mama tisya said...

kita kalo mcD sure bli burger..ayam mesti kfc

**td rs mcm nmpk adik mz yg kj kt petronas...kt dlm klcc

eisyaawie said...

selamat menjamu selera...

saya makan ayam di a&w pon best...hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

pernah mkn sekali ayam dia..pedas2 rasanya dan lain dr kfc.sedappp suka masa tu.lama dah tak mkn fastfood.ngandung jek ngan anak2 cuti mkn benda ni semua.nyum2.buat LM terliur jek..honda city?amin...moga hajat tercapai dear.

Ya ALya said...

sabarla wahai MZ,insyaallah tercapai hajat nak pakai honda city tu k.....

Lin Azlina said...

xminat sgt dengan ayam goreng..risau gemuk..huhu...sabar separuh dariapda iman

missbby said...

tak berapa minat ayam mcd.lebih suka kfc hehe..

tiefazatie said...

wah..bestnya sis..lama dh ifa xmkn fast food nie..

Bardboo said...

ala...dh lama x makan ayam mcd..huhu.

Gieyana said...

bestnyer makan mekdi..me suka makan McChicken kalau makan kt sini..:)

Chekgu Azrine said...

lunch makan nasi dgn ikan tongkol sambal.. kahkah..

deqlis said...

wah!! pas ni ada geng honda city..:) MZ deqlis makan nasi kandar pelita jer malam nie..penat sangat balik keje terus p sana makan ngn en hb:)

Affieza said...

InsyaAllah...moga dmurahkan rezeki utk memiliki kereta baru plak pasni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails