Wednesday, 12 October 2011

Dah lama belit2, kini rasa jemu

jemu?? why why why?? kerana saya manusia biasa ;)

wpun me ada byk koleksi shawl--tak perna kira ade berapa, me rasa dlm 30 helai kot or may be more, tapi still sbb everyday pakai and everyday belit2 tu, now dh masuk fasa jemu bershawl--

wohooo nampaknya MZ akan kembali bertudung bawal--tapi dh tak de mood nak pakai tudung bawal yg dlm my existing collection--sbbnya semlm ternampak my colleague pakai tudung bawal yg dia baru beli (masa dia balik KB last weekend)--wahh sgt cun sbb sulaman kat tudung tu nampak nice and nampak mahal/high quality --dia kata dia beli RM50 sehelai, kat Kelate murah gak lah , kalau kat KL, design yg sama maunya harga double (cecah RM100 sehelai tu...)

owh...tak tau bila plak me akan balik Kelate utk shopping2 tudung bawal design terbaru...

wpun me serasi bershawl pelangi, tapi takkan ari2 nak pakai rainbow shawl kan hehehhe

note : uolls pernah tak rasa bosan dgn tudung yg u pakai hari2?


19 comments:

mama tisya said...

lama dh tk pki tudung bawal..kita pn bli tudung bawal kt klate cz murah..kalo blk sure borong kt wakaf che yeh tp lama dh tk borong cz pki tudung awning...kdg2 rs nk try tudung style lain tp kena tgk kesesuaian muka...tp suka tgk MZ pki tdng rainbow sebab sesuai ngan MZ

missbby said...

pernah jer..hehe

Azura said...

kalau nk cepat pakai tudung syria or awning je.. hehehe tapi bawal tetap de kelas tersendiri :) dn lagi manis kalau pakai :) bg pandangan sy :)

MRS. K said...

bertukar lah kepada Fareeda.. nyata jelita.. heheheh

Nana said...

heheh so far saya tak rasa bosan lagi
tapi ada kwn2 yg suggest suh try pesen lain plak

azura samsuddin said...

penah gak sis cmtu, kdg2 rasa nak sarung je mls nak belit2 he3

sis, trylah pakai Fareeda, de gak koleksi jenis labuh cantik jer sis, siap de brooch kat tgh2 so x nmpk mcm bibik ;)

Ya ALya said...

setakat ni tak bosan pun,ya masih lagi pakai tudung bawal n tudung awning...shawl ni tak reti sgt nak pakai...

Miss PIJAOSIX said...

salam.
kadang2 tu rase malas nak belit-belit kalau tgh lambat..mane nak belit..mane nak bersiap lagi....lagi baik ade pelbagai jenis variasi tudung...

Chekgu Azrine said...

Dh xpenah pkai tudung bawal..jrg gsk dah paksi shawl tp collection more than 50pieces...lbh suks pakaitudung instant sbb more comfortable than others..niw pn dh byk sgt fesyen..xterkejar

AyuArjuna BiGoshh said...

me teringin nak pakai tudung fareeda...tapi di luar kemampuan lak kalau nak buat koleksi

Aku Ibu Muda said...

pernah je rasa bosan...

mcm sy, zaman shawl pon dah berakhir...around 2003-2008 je kot layan shawl ni

pastu layan syria dan ala2 ariani tu

now da boring, rasa mcm nak pack sumer tudung yg ada, bagi kat orang dan beli jenis baru pulak...haha

MZ...kalau nak cari bawal cantik2, try la usha http://ctredzuan.com/

CaDLyNN said...

lin kalau p keje mmg pakai tudung bawal..kalau jalan2 baru pakai shawl..hehe...jadi takla bosan sangat..still menggunakan semua koleksi tudung yg ade :)

Lin Azlina said...

SAYA NI HENTAM JER SEME TUDUNG PAKAI

me suya said...

suya pun bosan pakai shwal..tp kalau hari xsempat nak iron bawal.. bedal je pakai shawl or syria or instant hijab :)

Cik Bambam said...

kita mmg tukar2 pakai.. campur2.. selangkan shawl, bawal n tudung xpress tuh.. :)

stormz said...

slalu sgt boring smpaikn kdg2 pk lame pagi2 tu nk pkai tudung/shawl pe

Oyis said...

mcm2 pesen duk msia gak... kito di sini, pakai hok tu lo sampai lebam

tiefazatie said...

ala..xpe..main tukar2 la sis..hee

SYaMiLa said...

tak pernah bosan pun....hik3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails