Wednesday, 28 December 2011

obses dengan karekter kartun

see it to believe it...

me snap dari jauh ajer ni....ni psgn kembar yg berpakaian and rambut sama mcm upin ipin..memang jd perhatian ramai...ramai yg posing2 dgn dua beradik ni...tak silap me salah seorang nama danial...

note : kids kan :) so long they are happy ;) jgn tiru jd superman and try nak terbang or terjun dari tempat tinggi sudahlah heheh


9 comments:

Nana said...

hahah kiut nye budak ni

laskar pelangi said...

alalala....comelnyee~

Ummi Dania Yasmine said...

errr??? kot ye pun mummynyer sanggup tinggal sejemput je rambut anaknyer itu....ehm....

Ijah EmoTemo said...

wahh siap tiru tu ;) comel je heheh

Noor Wahidah Mahat said...

anak i pulak tengah giler dengan ultraman and power rangers.. huhu..

-www.madammondoq.com-

Aida Azryn said...

hehe.. comel je.. ;)

Chekgu Azrine said...

My kids pun suka giler upin ipin..huhu..tp event yg mz bgthu tu xdpt g..cz hubby keje..huhu

cikpia said...

he he........ cuties!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

penah kawan ila mas akecik2 patah tangan.. bila ila tanya caman patah tangan dia jawab sbb dia nak terbang mcm superman.. gulppppppp

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails