Saturday, 10 December 2011

Obsesi photobook MZ | dah ada sedozen pun ;)



see it to believe it :) dh ada 12 photobooks so far..mcm2 size...separuh drpnya adalah FOC sbb hasil menang contest and ada gak yg dpt free promo masa me kat UK :)

ptg semlm mama tisya dtg ofis me utk tgk photobook :) MT ada citer kat her blog: ada kat ENTRY NI :p gigih me mengusung all these books pegi ofis heheh


ni pic from camera mama tisya--zharfan tukang snap :)

posing2 MZ & MT...abaikan ofis me yg messy itew--MT sengaja nyorok kat belakang kerusi MZ ngeh ngeh ngeh

tisya & zharfan dgn gaya bebas

now ada deal lagi kat Milk A Deal...of course MZ tergoda...RM52 ajer :) me MZ dh beli pun hehheh :) rasanya ni photobook paling murah sepanjang pengetahuan MZ lah...sbb seblm ni, last photobook me beli harga RM88 ;)


silakan beli yer, jgn tangguh2 :)..ada lagi 2 hari left for this deal :) kalau nak beli, click kat SINI

puas ati bila simpan pics in photobook form :)

happy weekend uolls!


6 comments:

SyUhAdA said...

amboii..byknye mz..syu xbminat nak beli lg..hehe..

Em's Family said...

ade lagi murah sebelum ni MZ, RM40+ (tak banyak beze pun), i terburn yang tu.. sayang kan.. anyway, i pun beli yang ni jugak

mama tisya said...

sebab bdn dh berisi so kena nyorok..hehehehe...mmg best tgk photobook mz yg byk itu..tk sbr nk mendesign photobook

kakyong said...

wah.. banyak nyer..

kakyong belum ade 1 pun...

Chekgu Azrine said...

berminat.. tp belum masanya la MZ.. nanti nak kumpul phtobooks gak mcm MZ..dok menyewa ni susah.. nanti dah ada umah sndiri. ..then can think about it..

Cik Bambam said...

kita beli dr GROUPON.. junior photobook rm38 jek kak.. :P terpengaruh ngan akak jugak ar nie..kih3..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails