Tuesday, 20 December 2011

dh survey pun tempat ni...

i'll be here for 3 days starting from tomorrow sampai jumaat--nak kena bermlm kat sini :(  sbb ada taklimat waktu mlm masa 1st day event ni....tapi me akan bwk my lappy and katanya ada wi-fi...so tak terputus lah me dari dunia maya hehehe






note : selalu berat hati bab2 outstation yg melibatkan overnite stay...

8 comments:

Unknown said...

oh yes, takpe insyaAllah... your anak2 are just a call away.. they will be fine under your hubby's care

Ezna said...

me pun berat kalau overnite tanpa orang tersayang....rasanyer tak pernah....

Ijah EmoTemo said...

hehe , as long as ada wifi , ok la kan hehe

Unknown said...

kursus ke sis?

Unknown said...

skype ngan anak2 kak!!

Hudalatip said...

me too, kalau bawak family sendiri ok jugak kan..

deqlis said...

wah best jugak sekali sekala overnite nie:)

Oyis said...

ni kat mana ye kak suzie? kursus apa ni?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails