Wednesday, 12 January 2011

Ana Raffali juara AJL25 tu rupanya seorg blogger gak..

masa AJL25 live last few nights, me tak dpt tgk sbb tak leh nak bukak live streaming tv3 tu..so esoknya, me pun tgk lah kat youtube..siyes me impressed dgn performance FT--his effort --sgt creative :)

anyway, me dh agak ketinggalan dgn kemunculan artis baru kat Msia--so bila Ana Raffali jd juara AJL25, siyes me tak kenal saperlah Ana Raffali tu yer..

nama sgt lah unik--and pics dia yg me nampak kat blogs, online newspaper etc masa me BW, cun gak rupa Ana Raffali ni..and imejnya pakai baju kurung kalau me tak silap--so sweett

and me dpt tau gak, she's actually a blogger!!!!
ni blognya: Ana Raffali gemar bunyi gitar

simple and sweet blognya..and masa me bukak blog dia tu, ada update kat her twitter, dia tulis gini--"At the end of the day, I am happy for I am blessed with such amazing supporters, friends and family. Syukur Alhamdulillah"

sbb ramai yg pertikaikan dia menang kan..
for me, it's her rezeki :) and she's talented too, so tak salah pun dia bergelar juara :)

uolls minat ker Ana Raffali ni?

22 comments:

mama tisya said...

tk minat ana rafali nyanyi lagu tu tp suka dgr lagu die yg 'KALAU BERPACARAN'

mmg rmi yg terkejut ngan kemenangan die tp dh rezeki dia kn

Nazz@Purple said...

betul2..dah rezeki dia..tak perlu yg lain pertikai lagi..

Anonymous said...

owh blogger gaks ek
xbape minat hehe sebab suara ala2 je..
biasa2 je xde aura

Unknown said...

Betul tu. rezeki dia kan. tahniah anna rafali :)

ibu qaleesya said...

AJL bertanding lirik lagu bukan penyanyi.. lirik dia mendalam kan.. cuba akak tengok

CaDLyNN said...

seyes suka ana rafali ni sebab sempoi je berimagekan baju kurung~ sweet~

eija_sweetmama said...

btol tu..w/pun kemenangannya x dijangka..tp dia xde la x layak utk menang..lagu dia pun sedap didengar..+ itu la yg dinamakan rezeki..

Unknown said...

besela klu artis kurang update i tgk.hehe..tp ok simple je blog dia..tp 1 thing bagus pasal dia sbb dia perjuangkan pakaian traditional kita while playing guitar :)

manggosteen said...

ohh..baru tau ni..
tapi cam dah lama tak update je..

Hezesuze said...

oh sorang blogger gak...satgi terjah blog dia...hehe

Scorpio Warrior said...

minat!dia humble ^^

deem said...

yup thats true...jangan sebab tak kenal n tak suka dgr lagu dia terus cakap dia tak sesuai jadi juara.takkan dah lupa tuah ayam pada tajinya,tuah manusia siapa tahu...betul tak kak...:)

Unknown said...

suke lagu je .. ^_^

FatinJelita said...

not following AJL anymore.. tak kenal sgt sape ana ni, lgu2 dia pun aten xtau.. rezeki dia menang mlm tu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semua rezeki die kan...

ardinihumaira said...

ha ah dia blogger gak kak. dni lom follow dia lagi hehe

azura samsuddin said...

org yg x puas hati tu xtau juara lagu tu untuk lagu bukan penyanyi.. lirik lagu yg paling penting.. zura pun akui FT mmg besh mlm tu tp mungkin pd juri Ana Raffali lg best lirik lagu die so die yg menang... heheheh (bukan pakar muzuk tp ini yg penah disampaikan oleh juri AJL) ;)

Ezna said...

me pun tak kenal ana rafalli ni...hehe :-)

Hanim said...

Suke trademark dia pakai baju kurung. Sopan. Lagu dia pun ok je. Layannn...

tiefazatie said...

laa...ye ke..hihi..ifa xminat sgt pun..haha..

btw tue dah rezeki die kan..
so biar la..xyah la nak pertikai2 kan..
die usaha pe nak dapat tue kan2..=)

Unknown said...

kakyong kenal anna rafali ni lepas dia duet dgn suhaimi meor hassan , lagu yg 'jgn pegang2... ;)

ummi sofiyyah said...

ummi ni mmg x mengikuti perkembangan semasa..x penah dgr pon lagu dia..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails