Thursday, 27 January 2011

updated/latest | FULL list voters (contest mat joe --voting FB)

update : nampaknya list belum complete sbb masih ada nama yg me tertinggal ni--tak tau nak buat mcm mana, rasanya dh copy semua--me try buat sekali lagi mlm ni--me akan make sure all names masuk dlm list tau--jgn risau yer--sorry once again...tak tau naper asyik tak complete jer list ni ...

me mohon maaf sbb semlm me kuarkan list tak lengkap--me tak perasan ada perkataan "view more" --ie more voters yg dh like tu...my apology yer

here the full, complete list of uolls yg dh vote for me...harap2 tak de nama yg tertinggal
tlg check and kalau tak de apa2 komplen, me akan announce one lucky voter/winner yg akan dpt hadiah purse clarks dari UK esok yer result tu...me guna Mr Random ajer tau, sbb me tak pegi skool, so tak dpt nak print list nama and buat cabutan manual

sbb me menang contest mat joe voting at FB ni (result kuar last nite--me me dpt total 148 votes!!! hadiah contest matjoe ni ialah RM70 cash--boleh me guna utk beli hadiah utk uolls plak kan hehehhe),
and....
me dgn rasa happy and syukur nak tambah two more extra prize (mystery---ole2 from UK, tp bukan purse Clarks lah yer...)for two more winners--ie those yg paling byk menyumbang vote utk me..

pls comment kat entry ni, ckp berapa vote/like yg u dh bagi/menyumbang yer...me akan double check kat FB..sbb me tau ada some of u yg bagi more than one like--i know my BFF (Ezz) bagi 4 like for my entry tu...kalau ur frens vote for me, kira uolls punya vote gaklah--me ingat Nana ada ckp dia paksa suruh kwn2 dia vote gak utk me,and Faten Aten last2 minute tu byk gak vote dgn few different FB a/c..and me sgt tau dan sedar memang ramai gak vote guna a/c FB hubby, adik beradik etc--me sgt2 appreciate tau...terima kasih daun keladi :) syukran jazilan kathiran..kalau boleh, nak bagi hadiah utk all voters, tp bajet limited la plak ni..

Insya Allah, me plan nak buat GA bila dh cukup 2k followers--mana tau kot2 ada rezeki me beli hadiah GA dari Paris kan ;) ;)

   
 
      1.Maiza Catlina

      2.Shira Shaakira
   
      3.Ezna Ahmad Khalili
   
     4. Zamzarina Bt Zakaria
   
      5.Alina Abu Bakar
 
      6.Dania Yasmine
 
     7. Ayu Rafikah
   
      8.Ummu Syahmi Anin
   
      9.Rosfariedzah Rusli
   
     10.Naa MamaIqy

      11.Farah Farhan

     12. Ustaz Love
   
      13.Eija Zaquan

   
      14.Zety Zainal
   
    15. Faten Ainun
  
   
      16.Alyani Binti Amran
   
      17.Wan Amira Wan Salleh
   
      18.Noor Zawani Suhaimin
  
      19.He's Obnoxiouschan
   
      20.Lela Lelord
   
      21.Amy Syaquena
   
      22.COkelat StrOberi
  
      23.Lady Ana
  
      24.Abd Rizam
   
      25.Wan Fatin
   
      26.Bunga Coklat
 
      27.Mohd Fain Ariffin
   
      28.Suria Lekatlekitgurl
  
      29.Aimaduddin Adnan
  
      30.Fatin Farhana
  
      31.Muhammad Khairi Mazlan
   
      32.Shahril Asya
  
      33.Wayne Mcfred
 
      34.Yanti Mat Isa
   
      35.Cik Anna
   
      36.Nor Amira
  
      37.Roh Aini
   
      38.Hafizah Ismail
 
      39.Nea Flerida
  
      40.Nor Aqlili
   
      41.Nora Lina
   
      42.Puan Nina
  
      43.Isabelle Is
   
     44.LyNn Azlina
  
      45.Suhaila Saleh
   
      46.Suhaibah Ghazali
   
     47.Syima Emi
   
      48.Puncak Sakti
   
      49.Rapiah Rahmat
   
      50.Siti Nur Syuhada Salleh
  
      51.Ila Saleh
   
      52.Ellismelia Mohamad
   
      53.Norzie Hany
   
      54.Mimie Addnin
   
      55.Muhaimin Norsufi
   
      56.Fara Sakura
  
      57.Wan Farhah
   
      58.Fathiah Jasni
   
      59.Wan Frezia
   
     60. Iris Syuhadah
   
      61.Fikri Abdullah
   
      62.Zaida Ahmat
   
      63.Nur Ashikin Ramli
   
      64.Fatin Fatimah Ahmad
   
      65.Khai Mohd
   
      66.Zaimira Mirae
  
      67.Fieqa Skylark
   
      68.Mohamad Ismail
   
  
      69.Nur Allinone
   
      70.Firdaus Shabudin
   
      71.Erma Ahmad Khalili
   
      72.Nanie Dean
   
      73.Abidah Colehah
   
      .74.Azie Azian
  
      75.Maziati Bakar
   
     76.Hasbullah Zakaria
   
      77.Qistina Balqis  
      
78.Netts Juna
   
      79.Azian Khalil
   
      80.Dania Alisha
   
      81.Rahim Amy
  
      82.Azmam Mahmud
   
      83.Samiha Ieha
   
      84.Arizawati Saad


note : ada lagi ke nama yg me tertinggal??

31 comments:

kayyana said...

sis, ni utk yg mne ek? list yg lepas ada nama yana tp yg ni takde pulak nama yana.. my hubby pun takde nama.. yana dah vote tp not in the list.. yanakay & kayanuar... takde ker? klu takde takpela kot

Ummi Shira (AshAnas) said...

me 1 je k.suzie...

Cute MuM said...

nama kita tak der..
:(
Nurul Uyun

cute mum vote 4 kali..

Lelord said...

congrats yek

Gieyana said...

x sure smlm ai vote jt link yg u bg kt blog tue..utk contest nie ka?

eija_sweetmama said...

okey nama eija n hubby ada..

no 13 & 31

2 vote for u :)

nur said...

MZ..
nur vote 1 jer.. hehe.. congrats!!!

azura samsuddin said...

yg ni contest utk mat joe tu ke sis atau yg satu lg tu?? rasanye 2 contest tu zura dah vote jugak, skali guna FB adik Nur zuhairah .. tp xpelah sis kalau tertinggal nak wat cmne ;)

LYAfrina said...

lya vote 3x...

alyani amran
mohd fain ariffin
sharil asya

AM said...

Hurm. Nama Arol pun takde. Arol Mubin.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah menang ye MZ tahniah lerrrrrrrrrr.. Nama ila dua2 dah ada.. hehe....ilasaleh & suhaila saleh..mekacih

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita ada vote gak, tapi tak de plak nama kita...nama kita bawah cute mum...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah menang contest mat joe
http://www.matjoe.com/2011/01/keputusan-contest-like-di-facebook.html

Ayu Zarina said...

see mz??? bukan senang nak buat random lucky draw based on voting kat FB tu...macam yg ayu tanya mz aritu lah ...cam mana nak buat cabutan bertuah tu? sebab ader yg kita tak kenal, ader yg votes sebab suruh kita votes balik...pastun ader votes macam votes hantu..susahlah mz...ayu pun tak tau nak buat cam mana...sebab aleesya paling tinggi votes dalam trudy tu 850++ votes....mz ok lagi ader masa nak godek2 nama2 voters tu..ayu?? huhuhu???

apa2 pun ayu rasa macam nama hubby ayu tak der pulak dalam list tu...ke contest yg mana erkk ayu guna akaun hubby ayu tu??? confius ni...better mz letak gambar yg mz suruh votes tu..sebab ader 2-3 gambar kan yg kena votes..

tapi ayu percaya mz boleh selesaikan masalah ni..:)

Ayu Zarina said...

ok dah check..hubby ayu "khai mohd" ader dalam listing....fuhh jenuh mencari..

nurulazham said...

MZ, mana nama nurulazham??
huhu...dah 2 kali unlisted ni...
sedey T___T

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dah vote akak ke blom eh???

LiLy said...

erm..list smlm ade.tp list utk arini mcm xde plak nama.huhu..lily vote 2x..nama wan dalilah n cikgu lily..

TS said...

opps..rsesmlmnye entry ademy name..ni xde plak..
ke saye yg xnampak??hehe

TS said...

ok..dah perasan dah..
b4 this nye post me listed kat no 38..hehe

ummi sofiyyah said...

yang vote kat komen jer tu lain ker..???

ctnurkhijah said...

nama tak de la..

ctnurkhijah fishal
syed saiful azly

vote pada 21-1-2011

ardinihumaira said...

Goodluck kak and semua :D

FatinJelita said...

ok cukup semua nama dah ada.. gdluck to all..

Unknown said...

chek n3 semalam.. nama kakyong ade no1 ke 15.. hari ni semak, tak nampak pulak... invisible ke...???

btw, gud luck utk semua...

Unknown said...

kt pn xsure ni list utk vote yg mana ek..ade gk vote utk best n3 pasal azam 2011..hehe..tp xpela..no worries..kt xkisah klu xlisted coz i am voting u sincerely frm the bottom of my heart..cewah..poyo je bunyik..ekek:D bkn ape..kt mmg doakan mmg azam tu akn tercapai..insyaALlah :) all the best MZ!

tiefazatie said...

sis..nie sis update tambah nama ke sis update balik semua ek?
ttbe xde nama ifa..hee..
list yg lepas ada je nie..

maybe nie sis update sape yg tertinggal ek?

cikpuanhady said...

wahhh..tahniah dear..

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

CatlinaFly said...

alamak..no 1 ke..kadang2 mana2 lucky draw, no 1 jarang dapat!huhuhuhuhu (tremasuklah lucky draw sy buat sendirik, memang no 1 payah nak kuar oleh random.org

Eliss said...

me pun dah vote jugak..tercicir jugak :p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

vote for mz !48 tu phewitttt :)
January 27, 2011 1:01 PM

MamaYatie said...

nama saya & kak yong pun takder..previous list nama saya yg ke 25, kak yong ke 16

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails