Thursday, 27 January 2011

Misteri terungkai | tq 3WoMen-Collection

me buat entry psl hadiah yg me tak tau saper bagi, then ada ler yg komen kat entry tu, sekaligus menyelesaikan misteri hadiah tu :)

tq ezzat for ur comment :) me really appreciate it :)



me pun terjah blog 3Women Collection, kira utk kepastian lah...and me nampak pic ni..

TADAAAAAAAAAAA....COMEL TAK SEPIT2 NI...KORANG LEH LA KRETIFKAN PKAI KAT SHAWL KORANG...MESTI RAMAI YANG SUKA KAN...

SEPIT COMEL (SHAWL)
IPCS RM 2.00
2PCS RM 3.00 (RM 1.50 PER PCS)
tidak termasuk harga pos 


.
so sahlah hadiah yg me dpt tu adalah dari 3Women Collection -- under promo free gift.

promo tu masih on-going tau, tp sampai pukul 8 mlm ajer --ari ni, ada sejam dari sekarang..saper2 nak dpt free gift mcm yg me dpt, sila terjah blog 3Women Collection sekrg yer!! brg free babe!!! tak pyh byr apa2 pun, buat entry kat blog ajer and tag 3 org kwn kalau me tak silap...silalah join yer, lps buat entry, submit link and submit address utk membolehkan free gift ni dipos kpd uolss!!






9 comments:

Azlina said...

akhirnya terungkai erk...hihi...

BUNGA said...

ada dpt hadiah misteri rupanya..hehe

tiefazatie said...

laa..ifa lmbt komen rupanya..haha..
aah...nie 3womencollection yg bagi n ie..hihi..
tahniah sis!
ifa pun bru dpt gak..hihi

Unknown said...

ooh..
dah dpt ke?

syu x xcheck lg kat pjbt kolej..
thniah ye~

nur said...

tahniah MZ... erk da telambat..

ardinihumaira said...

wahhh dah tahu siapa pemberi hadiah :) hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak...

Anonymous said...

dapat juga...
tapi lewat email
tak tau la lepas ke tak

ummi sofiyyah said...

terlambat suda...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails