Thursday, 13 January 2011

BE baru yg kedua utk thn ni...TQ Nuffnang & Maxis :)

Alhamdulillah, rezeki berblogging ni selain menang blog contest or GA ialah melalui Nuff kan :)

semlm masa me check my Nuffnang account, me nampak ada satu BE baru :) so now ada dua BE tgh running kat blog me :) BE Maxis gak, tp promo mkn2 contest tu Om Nom Nom race ke apa tu..yg ada Nuff buat contest utk cari participants tu kan :) tak tau lah berapa lama BE ni akan bertahan, sbb may be tak lama kot promo event tu kan:)


apa2 hal pun, rezeki melalui BE --cukup buat me tersenyum2 dpn lappy :)

TQ Nuffnang & Maxis !!!--me memang pengguna line maxis tegar, dh dekat sepuluh thn kot me guna maxis prepaid --nombor yg sama sejak dari dulu :) kat UK pun sanggup me roaming Maxis ni :)

note : 2nd BE utk thn 2011 --sajer nak kira berapa BE me dpt utk thn ni :) --last year me dpt a total of 7 BE ajer ..siyes sikit BE kat blog me kan..nasib baik income Nuff ni ok gak(sbb hasil menang contest Nuff ler)..kalau me dpt BE berderet, mesti masyuk income blog me ni :p(jeles tau tgk blog lain dpt belas2 if not puluh2 BE berderet2 :p rezeki masing2 kan...)


23 comments:

Ibu Aqmar said...

Alhamdulillah. rezeki sentiasa murah je kan.

MiYOKO SuKi said...

i just got my first BE..tupun, syukur sgt2...

mama tisya said...

wah dh dpt 2 BE..kita ada 1 je

Gieyana said...

Tahniah yer..tumpang hepi dgn rezeki kengkwn..:D

Anonymous said...

wee masyuk2

tiefazatie said...

wah..bestnye sis..ifa xdpt2 dh nie..pastu 2ketul teu cm nk ME dh nie..sob2..

Ezna said...

Tahniah dapat BE. Me pun dapat BE lari tangkap burger ni...Hehehe :-)

mie said...

murah rezeki..
berkat anak2 la tu..
ehehee

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

alhamdulillah..
rezeki2...

BUNGA said...

rezeki... mudah2an terus masyuukk.. hehe...

nur said...

Wah.. best MZ..
BE yg 1st tu pun masyuk gak ye

ALL IN ONE

kella said...

ada ramai orang tanya kita pula tentang heartbeat tu yang kita baru join tu, mereka kata akan effect nuffnang... hmmm mama zhafran ada tak apa apa yang boleh kuatkan yang bahawasanya nuffnang tidak memberi kesan? hehe.. bukan apa, kita pun cam cuak je... hehehe.. sayang nuffnang tu.. (hehe walaupun ciput je ada dalam tu.. ) :)
terima kasih sangat!
:)

wan syamilah said...

wahhh..bestnya dpt BE..sya baru je dapat satu..Maxis...he3

My recent post "NEW!!! HOT DESIGN GAP PYJAMAS"

mama_umar_maryam said...

dlm mgu lepas iklan maxis sudi nari2 je, x dpt pon BE die..xpelah..yg penting ade jugak BE tu kan

ardinihumaira said...

tahniah kak!

Puan Nurussalwa said...

xpernah dpt. n xphm pun BE ni.. hehe.
neway, congratz. :)

ummi sofiyyah said...

ok tu..ummi x join lg pun...hehe

Unknown said...

tahniah,
walau BE sikit tp mahsyuk incomenya... ;)

MamaYatie said...

tahniah..murah rezeki mz..last year 7 tu rasanya best dah..sbb masa tu br bbrp bulan ajer mz join nuff..all the best for this year!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah suzie, makin murah rezeki...

kak ina kl said...

biar sikit dapat be tapi hasil lumayan..

Farra Dhelina said...

yep sy pon pengguna maxis tegar..rasa mcm tak besat je nk pakai nombor lain..

taniah sis!

Ayu Zarina said...

me too...penguna tegar maxis..no yg guna sekarang dah lebih 8 tahun rasanya guna..since masuk UTM lagi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails