Sunday, 16 January 2011

Bling2 mata hitamku -- TQ my little closet for the gorjes jewellery set!!

ada dua hadiah bling2 yg me tgh dok tunggu--ni salah satu hadiah yg me nanti2 kan...dh  selamat sampai ke tgn adik me kat kg (merangkap tukang jaga hadiah2 me)

nilah hadiahnya..
.
VOILA!!!! nilah set silver pendat+rantai + bracelet yg me menang from my little closet (MCL)  worth RM146 :)

ni pic yg me amik kat website MLC :)



tak sabar nak melaram dgn set ni--kira hadiah bday me thn ni--me balik Msia 2 weeks before my bday this year :) melaram2 juga, me berdoa moga2 dipanjangkan umur utk menikmati sisa2 hidup kat dunia ni dan beramal bekal utk akhirat

TQ my little closet!!

~satu lg hadiah bling2 yg me tgh tunggu ialah KOG star sandals won from jipaban- nuff contest.~

Alhamdulillah, feeling blessed,



15 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lawa nye akak...
hehehe...

Nadia said...

awww cantiklah akak tahniah :)

bunga_rose said...

wahhh.. kiranya dapat hadiah sebelum bedey lani.. cantik plak tu.. tahniahhh!!! ;)

Syima Emi said...

cantik nyaaaa kak... berbaloi-baloiiii..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah betsnya hadiah yang meletup2 lagik kita da gak menang GA tapi tak pernha dapat hadiah yang best2 cam ni

Wan Amira said...

banyak hadiah birthday you dapat tahun ni :)

belog|amiyo said...

tahniah.. :) xpenah pon dpt hadiah .. :(

AzianKhalil said...

wow!mmg gojesh tak hingat

nur said...

Mz..
wah berbling bling le nanti ye
Jemput keALL IN ONE

Ezna said...

bling bling mata i tengok...he he

wan syamilah said...

mmg comel ka suzie....tahniah

eija_sweetmama said...

wah btol2 melaram ni..
bestnya dpt hadiah yg best2..

tiefazatie said...

wah..sgt2 cumil la sis!tahniah!

Unknown said...

cantik :)

mama tisya said...

cantik la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails