Thursday, 20 January 2011

setiap BE baru adalah rezeki :)-- TQ Nuffnang!!

Alhamdulillah, Nuffang baik ati --me dpt BE ke 4 utk thn 2011 ni...this time dari Digi :) moga2 lama lah En Kuning ni berdansa di blog me ni yer :)


BE baru memang ler dpt...tp.....

yg dh jd ME pun ada ler --sedey tau:(

joget2 lebih kurang seminggu ajer Maxis Om Nom race tu--memang me dh agak pun, sbb event tu pun dh abis kan on Saturday kalau me tak silap racenya--so earningsnya siyes ciput--antara rekod terburuk lah BE yg jd ME kat blog me (BE -ME paling buruk ialah ERA fm ie 34 sen ajer aisehh siyes ciput)
anyway RM5.77 pun duit gak kan --oklah tu sbb cuma seminggu jodoh BE Om Nom dgn Miles of Smiles--tak berapa nak smile ler :p

sekian laporan BE-ME --as usual--hanya catatan peribadi sebuah blog kecik :)

semlm  19 jan 2011, UV blog me hampir cecah 600 :) (average biasanya 400 lebih ajer..) may be sbb entry petua dpt boboy or gegirl tu kot--ramai yg berminat dgn entry sebegitu i guess :)

note : BE ke 4 thn 2011

16 comments:

Farra Dhelina said...

waw..ramai hr ni yg dpt BE ..bestnyaaaa...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah tahniah k tahun ni kita baru dapat 1 je maxis punyer tu, tu pun dah jadik ME, suzie nya ok la jugak kita dia nari2 sehari je pastu terus jadi ME RM.64 lagik sedey k

Unknown said...

Tahniah!. Saya pun hari ini dapat BE dari Digi Happy LR tu.

600 UV. Memang mengancam. Apa tips agaknya?

Cute MuM said...

tahniah dapat BE baru...

Unknown said...

tahniah mz. be baru lagi :)

Unknown said...

dapat gak BE digi happy tu..tp macam malu2 nak kuar la iklan tu

Gieyana said...

Tahniah2..ai dpt ciput jer!hihihi

Bee said...

tahniah...hai bila lah time BE lak nih..

tiefazatie said...

wah..tahniah sis!hihi

nur said...

Tahniah dpt BE baru.. My BE dh jadik metered

Ayu Zarina said...

kita sama...dapat BE BARU HARI NI...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah...
bestnye akak...

BUNGA said...

rejeki.. tahniah MZ :)

ardinihumaira said...

BE digi kurang masyuk yang dni punya.. sob sob... sis dahlia dah bertukar ke pak hijau sepenuhnya. dah delete paknuff... whoaa.. teruja lak ngan pak hijau :D

cikpuanhady said...

same..tapi kita baru 2 je..wuwuwuwu..dahler acuvue baru je jadi meter..skang dah tinggal 1 be..wuwuwuwu..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

kak ina kl said...

memang best bila dapat be kan..tapi janganlah terlalu excited.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails