Wednesday, 12 January 2011

Kemenangan TERBAEKK utk thn 2011 setakat ini : me won 3d2n Legend Cherating --Adrini's Contest

Alhamdulillah, me senyum2 sambil buat entry ni -- kemenangan yg me tunggu2 dan memang berharap utk menang ni...so result dh kuar utk Adrini's First Anniversary Contest :)

me won 1st prize utk Category B--ni me copy paste from Adrinis' blog yer...-- me memang beli inner nursing wear sbb me memang tgh breastfeed my lil Ariff pun, and sambil menyelam minum air, beli and join contestlah kan ..apa lagi ;) and my adik pos nursing inner tu to UK, sbb me nak kena pose dgn inner tu...no effort no win ;)

Untuk kategori B… Pemenangnya adalah… :)

Oh, sebelum saya announce pemenang, saya nak clarify yang judge untuk kategori B bukanla diri saya ye. Saya amik juri dari luar. Bukan di kalangan blogger. Kiranya dia tak kenal pun la sape yang join contest nih. Kriteria yang di kira based on syarat-syarat yang utama, ada experience, review, suggestion dan gambar kawan-kawan memakai baju yang di beli dari Adrini’s. Maka, dengan ini… 

Pemenang PERTAMA

Pemenang pertama contest



note : winning pic kat atas was captured/hasil tgn Ms Lollipop ie my niece masa dia dtg UK last month--tq tq tq
ni hadiah2 yg me menang.....hadiahnya siyes  sgt lah besh....total value RM493.00--besh sbb ada percutian 3d2n tu...

Category B

FIRST PRIZE
3 Days 2 Nights accommodation at The Legend Resort, Cherating worth RM350
One Nursing Tops worth RM79 From Adrini’s
1 bottle of 8cc Perfume For All worth RM37
1 piece of Babyland Cloth Diaper worth RM27 from Fxonline


for category A, which is based on lucky draw (random.org), as usual, me tak de luck, tp me wanna wish congrats to my geng comper like nana and mama iqy for being among the lucky winners--uolls memang soo lucky ok!!

me memang plan nak cuti2 msia utk my bday bila me balik msia april nanti, so this winning kiranya my bday wish granted :) (ari tu me dh menang haven voucher from eyriqazz contest, romantic dinner for my bday)

and actually, pengubat kekecewaan me tak menang redang (suziey.com) contest ari tu.. tipulah kalau me tak frust sbb kalah kan (too near to win, yet too far..)...
anyway, for a comper, the attitude is...kena move on cepat2 kalau kalah mana2 contest yg kita harap utk menang (yg based on creative entry ok)--takkan ler nak meratap bersedih frust lama2 kan...sbb reailitinya  and byk jer peluang utk menang hadiah besh melalu contest kat mana2...esp contest offline nationwide level--tunggu me balik msia, me akan sambung ler aktiviti me bercomping offline itu mcm geng2 comper me--ayuarjuna, Mira Msian Giveaway, wansteddy, ezna...Insya Allah rezeki ada kat mana2, tp effort, komitment, passion and sometimes obsession + addiction tu yg penting :)

note : 14th winning for Jan :) -- bila menang hadiah grand2, lumayan like this one, bila menang ajer satu contest dh boleh bagi kegembiraan and 'cover' for the whole month :) --kot2 me tak de masa nak join byk2 blog contest lps ni kan, so target yg besh2 ajer hehhehe

34 comments:

Naimah SiDiK said...

salam dear.. tahniah2 .. u ni mmg queen GA tul la.. very lucky ..
btw hapy 4 u n fmly

Anonymous said...

masyallah sangat bez ok hadiah dia
tahniah!!

Unknown said...

congrates suziey..yakin pada ketentuan dan rezeki Allah..xmenang pegi redang, Allah ganti menang accomodation di cherating..syukur :)

tahniah!

Cute MuM said...

tahniah sis..
memang best pon hadiahnya..
tak pernah lagi menang percutian...
bilalah agaknya??
heheh

Farra Dhelina said...

omg! tak tau nk kata ape dah..menang lagiiiii!!!

taniah sis!!!!

mmg rezeki akk sungguh la!!

*tumpang gembira :)

Ms and Mr Red Ribbon said...

waaa seyes best dapat hadiah jalan2 ke cherating! tahniah mz :)

gadis kepastian said...

tahniah....

Azlina said...

sis..nanti dtg bercuti kat cherating jgn lupa contact saya yer...dekat dah tu..mesti trn kuantan pny..anyway..tahniah sis..grand gilerkan adiah tu

Wan Amira said...

that is so cool Suzie!! Great comper as always!! hope you participate more and more and more and more... i suke giler kalau yang menang di kalangan kawan2 i

Sidratul Muntaha said...

congrats mam zhrfan..
itu namanya rezeki..
daku pun jarang2 join dulu
so,fairlah kan Allah bagi terlebih yang itu
terkurang yang ini...
keciwa tu bese..
mcm aku..
selalu jer tak menang..
baru - baru ni jer..
huuhuhu..
amik aura!!
syukur alhamdulillah..
pasni boleh la berjimba pergi honeymoon lagi..
tettttttttt!
bakal ade adik ker?!
huuhu

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

big congrats sis!
u deserved it!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah ..insya allah rezeki di mana2..kot2 lepas ne menang banglow pulak hehe

Cik Bambam said...

bestnya adiahhhhhhhhhhhh!!huhuhuhu

ibuayu said...

tahniah..akak salute lah kat mama zahfran

mama tisya said...

tahniah..bestnye adiah itu

tiefazatie said...

wah!!mmg terbaek la sis!!tahniah2!!
u deserve it..wah best la..semua sis dh dpt ye utk besday sis...=)

eija_sweetmama said...

mmg sgt besh hadiahnya
cherating pulak tu..
tahniah mama zharfan..:))

Unknown said...

woww woww wowww.
ayu pulak yg teruja macam ayu lak pemenangnya...serius masa baca setiap perkataan dalam entry ni, terasa yg MZ memang sangat2 gumbiraaaaaaaaaaa...tahniah yer MZ..betullah..tuhan ni maha adil, tak menang yg tu, menang yg ni...aminn

Unknown said...

thniah akak..
mmg terbaik lah..~!

Unknown said...

tahniah... suzi... bestnya dapat hadiah yg sgt menarik ni....

Anonymous said...

memang berbaloi2..
byk dah hadiah2 contest menantu u kat Malaysia u... bestnya.
kagum la ngan u ni... student, wife, isteri, housewife.. tp masih boleh luangkan masa untuk bercontest. hebat! hebat!

kemma said...

tahniah sis..syokkk oo dpt hadiah holiday

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

ehem...ehem...batuk pulak kat sini..ngeh3..

Unknown said...

mmg lumayan sungguh2 nih!! bagusss!!!

Unknown said...

wah! tahniah mz. hadiah u memang gempak :) TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH :)

*mz balik malaysia april akan datang ke. wah, dah tak lama lah tu.

wan syamilah said...

wahh...tahniah suzie...best nye hadiah tu... ;-)

My recent post "yamilaMohdDotCom catat pengunjung terbaik… ;-)"

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak...

BUNGA said...

congrtas MZ.. berbaloi2.. saya baru nak menaikkan semangat balik nak join contest ni.. tp kena tunggu masa free la.. :)

ummi sofiyyah said...

tahniah....byk dpt hadiah bday dah tu....happy for u..!

aimi said...

beshnya...congrats kak :)

ardinihumaira said...

congrats kak! ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

3D2N lumayan tu....sangatlah beshhhh....gratias my sifu

ummuabdullahsyaakir said...

Tahniah kak...betul tu kak..Allah ganti dengan yang lebih baik hadiahnya.


Jadi semangat nak join contest tapi ada saje halangannya...huhu

FatinJelita said...

wahh, again u r soooo lucky.. congratz... sgt jelas okay! lately ni agak bz dgn campus life so masa berblog sgt2 la terhad.. mmg dah slow join mana2 contest/GA.. pape pun, have a bless besday trip later~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails