Thursday, 13 January 2011

Rezeki hari ini : me won bmydania 1st Giveaway :)

Alhamdulillah, rezeki 13 jan :) me one of 4 winners for bmydania 1st GA :) winners based on best/creative entry  :)
well....me tough luck bab2 lucky draw, so nak kena focus those CGL yg creative entry based ni nampaknya :)


tq to the organizer --Aimi Syazwani sbb sudi pilih my entry as one of winning entries, and sudi plak inform me kat ruangan comment entry tu :)

congrats to all winners too, esp nad mama zakwan & mama lyna :)

personal note : 15th winning for jan 2011

18 comments:

mama_umar_maryam said...

tahniah mz ;)

Ezna said...

huhuhu kemenangan yg terindah!!! sokong suzz :-)

Hezesuze said...

yeeahhh tahniah daripada weols..

Unknown said...

tahniah mz :)

Yuyu Zulaikha said...

hehehe.. murah rezeki betul!

Unknown said...

thniah~

Anonymous said...

kekuatan mz mmg kat entry krreatif..
tak dpt dinafikan

tiefazatie said...

wah!tahniah sis..=)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak...

BUNGA said...

congatrs lagiiiii.. hehe

nur said...

MZ
seperti biasa..
congrats

jemput keALL IN ONE

wan syamilah said...

tahniah suzie...rezeki mencurah2...

My recent post "NEW!!! HOT DESIGN GAP PYJAMAS"

ardinihumaira said...

congratsssss kak :D

ummi sofiyyah said...

tahniah..menang lagik..!

Farra Dhelina said...

menang lagi? taniahhhhh :)

nad said...

psst, kak suzie.. (bisik)
hadiah utk ga ni dh dpt ke blum? ^_^v

Mama Zharfan said...

@Nad @ MamaZakwan : me belum dpt la hadiah GA ni...me dh leave comment kat organizer blog, tanya hadiah dh antar ke belum...emm...tgk nanti dia response ke tak...

nad said...

2 mggu lepas saya dah email..last week pun saya dah leave komen..tp no response..huhu!tggu saje la kot..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails