Sunday, 9 January 2011

BE Nestle dh jd ME la ...tak sempat tunggu $$ masyuk..

bila me check my Nuff pagi ni (waktu UK), me nampak total earning dh bertambah, so automatic me tau my BE dh jd ME ni...

and betullah tu.....


my BE Nestle (phase II) dh jd ME--less than 3 weeks pun menempek kat blog me ni...tak sempat nak kumpul $$ byk2..tak perlah, rezeki byk ni ajer -- rekod terbaekkk blog kecik me utk kutipan BE tertinggi masih dipegang oleh BE Nestle (phase I) dgn earnings RM107 tu :)

now hanya ada satu BE jer tgh running kat blog me ni -- BE Maxis...risau plak, kalau tiba2 BE Maxis jd ME, zero lah BE utk blog me...:( moga2 BE Maxis akan bertenggek lama2 kat Miles of Smiles ni and dpt masyuk $$$ mcm BE Nestle phase I :) Amiin

note : sekadar personal note and record utk blog kecik me

17 comments:

tiefazatie said...

xpe..nt sis leh cashout lg bln nie..best tue!

erm..ifa pun risau gak c acuvue tue ME nie..sbb xkuar lgsg dh arinie..sob2...huhu...kalu die ME nt..sama je cm sis nie..tgl maxis tue je la..

Unknown said...

wah! banyak amount tu MZ. Miza langsung tak dapat BE baru. Bergantung pada BE tahun lepas ja ni. Amount tak gerak.

Tahniah dan semoga sis dapat BE baru :)

Nea Flerida said...

akk, kira byk la tu.. nil pnya ME sket jer.. huhu

nur said...

MZ..
Bestnye ada lagi BE.. mine da xde.. caner nk dptkan balik eh?
ALL IN ONE

Azlina said...

xper..still menyumbang jugak kan sis...kira okeyla jugak tu..tpkan yg nestle dpt rm107 tu kira best giler ah...sy pny plg tinggi pun setakat ni br 20++ tuk be yg sdg running skang...hope lama lagila bertepek...
chayuk!chayuk!nanti dpt be lagi..dun wori sis

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak pe suzie, moga after this dapat banyak BE laik k, kita BE untuk tahun ni tak dapat lagik, still yang lama lagik tengah running

Ummi AmnaAmzar said...

kalau dah jd ME dah xde tambahan RM ek? ummi xtau sgt la pasal ni...suzie nyer amount byk ek..camana boleh bg byk tu ek..depend pd UV kita ke?

Farra Dhelina said...

moga2 ada BE baru utk sis nanti!! :)

My Love said...

Salam mama...

Masyuk tu... Ustaz Love lambat lagi nak sampai ke angka tu.. hehe

Ayu Zarina said...

alah..mz jangan risau lah...confirm akan dpat BE lagi tu...insyallah..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

insyaAllah ade tue akak....

eija_sweetmama said...

msti lepas ni lagi byk BE yg menyusul..

Unknown said...

as salam..
hehe..BE2 ni, saya tak ambil tahu sangat.kantoi bab ni :D

apa tips akak?

ardinihumaira said...

;) best tengok BE naik hari2. bersemangat

Ezna said...

takpe BE ni ME. BE lain akan datang :)

mama tisya said...

byk gk tu amountnye

BUNGA said...

banyak tuuu... saya punya pun ada 1 je BE yang tgh bertenggek... yg lain semua dah jadi ME... bilalah nk dpt BE baru kan.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails