Sunday, 16 January 2011

jodoh hanya 10 hari -- BE oh BE

my 1st BE from Nuffnang yg me dpt utk thn 2011 dh bertukar jd ME semlm..sob sob :( tak dpt lah me nak kumpul $$$ byk2 ...

rezeki setakat RM15 ajer utk 10 hari tu..syukur lah jugak, better than nothing kan ;)


so now ada 2 BE ajer tgh running kat blog kecik me ni..emm..tak tau ler berapa hari plak jodoh blog me dgn 2 lagi BE Maxis yg tgh running ni...moga2 ada rezeki $$$ yg lebih masyuk...Amiin

anyway, earning terkumpul utk jan 2011 dh lebih rm100--rasa mcm gatal tgn nak cash out ujung bln ni--RM100 pun duit gak kan--saper nak bg free2 kalau bukan hasil blogging ;)

note: sekadar catata peribadi blog kecik me


24 comments:

Unknown said...

boleh jugak mcm tu yer.. kami rasenyerxpernah dapat BE ke ME ke..
mcamaner nk dapat BE or ME tue?

LYAfrina said...

10 HARI PON... ADA JUGAK TU.. LYA Y THN 2011.. XDPT2 LAGI..ADOIIII..
INGAT AKHIR BLN NI NK CASHOUT JUGOK..SAPE NK BG FREE2 KAN??

BIONIC WOMEN said...

saya ada 1 jer BE..hopefully jgn ler jd ME lag..
memang saya nyer Nuff skit jer..x pernahcashout lagi dan memang x leh cashout ag pun..xtau ler, rezeki tidak memihak di nuff..huhu

Unknown said...

wah! dah boleh cash out. tahniah mz :)

Fieza79 said...

hehe...jodoh nya sekejap ye...hurmm ekseli apa faktor BE akan kekal lama running kat blog kita arr...bergantung pd trafik ke..?

kita pon tgh berharap BE yg tgh running skrg kekal lama hehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ok gak tu size, kita pernah jadik jodh sehari je tup2 dah ME, nampak no tak glamour blog kita ni...hu..h.u...

Anonymous said...

wow utk feb saje dah dpt 100 dasat..sy baru 20 hengget hahahha

ardinihumaira said...

dni nak BE gak sob sob

Bee said...

ok lah ada jugak tu hehee

tiefazatie said...

sama la kte sis..sob2...
btw tahniah!best tul sis leh cashout lg nie

Farra Dhelina said...

fra lagi tak dpt utk tahun ni..arghhhhh

nur said...

MZ
a a betul tu.. xde org nak bagi free free kan..
Jemput keALL IN ONE

nur said...

BE pun ada1 je now.. harap2 lama sikit.. tapi depends on Nuffnang gak kan
Jemput keALL IN ONE

mummy_ayu said...

ayu punya 2 tgh running tu..tadi bukak mcm ada iklan baru..harap tanda2 dpt BE baru la tu..amin..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ok la tue akak...
alhamdulillah....

caliph shuriken said...

cmner ctr bonus bole smpai +3?
x paham ar, hukk...

Fariq Jalil said...

ape yg saya nak komen semalam adalah..

kira okay la 10 hari dah dapat 12.. saya 2 minggu pon belum tentu dapat rm5..

EP4 - Khurafat Volume 2

Ezna said...

Kejap je BE ME tu yg tak best. Tpi yg best dah bertambah la earning kita!!!

eija_sweetmama said...

btol tu better than nothing..
wah 10 hari ..RM15
erning terkumpul pun dh lebih RM100..
bestnya..:))

kak ina kl said...

nasib baik digi msh berputar..dah lebih dari RM100.00..alhamdulliah

Unknown said...

ok la ade 2 BE..kt ade sketul je BE running..hahaha kesian kan..
hmm ye la mau cash out jgk la end of ths mth..dh nk rm300 ni..ouh bole shpping:p

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

ok gk,,u punya smpi rm15..me punya alahai..sen2 gitu..ahha..

Unknown said...

10 hari pun mahsyukkk pe...

mama tisya said...

bole je cash out akhir bln ni..lps tu sure masyukkkkkkk lg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails