Saturday, 29 January 2011

Rezeki penutup Jan | me menang 1st prize "sporting pic contest"

Alhamdulillah, rezeki me utk Jan --kiranya penutup Jan ni--me menang 1st prize contest sporting pic :)


me tak alert psl result contest ni---tq cute mum sbb sudi inform me kat cbox :) besh ada geng comper yg sudi inform psl result contest/GA ni :) sbb kdg2 ter overlook kan--bukannya 24 jam nak check latest blog updates dashboard kan :)

hadiah contest ni besh gak :) ada 3 items :)



tq to the organizer (bila gadis bercerita) sbb sudi pilih my pic sbg 1st prize winner :) pic tu ada ong gak--pic yg sama me menang contest kak ina KL --sbb my elder bro yg pose buat muka lucu, berjaya menarik hati jury heheh
ni lah picnya :p


note : 20th winning for Jan 2011


19 comments:

puan nina said...

belum habis Januari lg..mane tau ade rezeki menang lagi =) tahniah

toyolkiut said...

wah..
asyik2 me je menang ni..
hehe..
jeles..
tp syabas...

Myung Dae said...

Bestnye jadi pemenang . TAHNIAH YE !!

Jom Tengok Ni
http://myungdae92.blogspot.com/2011/01/yeayyyy-new-header.html

tomatokering said...

tahniah mama :)

Unknown said...

thniah akak..
mmg murah rezeki..~

Hezesuze said...

TAHNIAH uols!!...rezeki lagik

Ayu Zarina said...

alhamdulilah..memang lagi..

klik2 HB..

Mama Zharfan said...

@puan nina

:) tq puan nina :) tq sbb sudi singgah my blog+komen :)

Mama Zharfan said...

@toyolkiut

:) rezeki anak2 me :) jeles ker..u silalah join byk2 GA +conetst, mesti akan sangkut punya :)

Mama Zharfan said...

@Myung Dae

tq yer :) nanti i terjah ur blog :)

Mama Zharfan said...

@tomatokering :)

tq yer :)

Mama Zharfan said...

@SyUhAdA : tq syu :)

Mama Zharfan said...

@Hezesuze : tq :) alhamdulillah

Mama Zharfan said...

@ibuayahdamia : alhamdulilah :)

tiefazatie said...

tahniah sis!

nur said...

congrats dear MZ

ardinihumaira said...

tahniah kak! ^__^

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bestnye menang...
hehehe...

mama tisya said...

tahniah..penutup dh ke..sure ada lg kemenangan utk arini or esok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails