Monday, 31 January 2011

Mystery caller | mungkinkah ada rezeki ..

adik me inform via skype, ada somebody call her to her hp number, ckp nak ckp dgn me..

adik me plak, tak amik all the details...lurus bendul and sedikit blur bab2 contest ni sbb bkn dia yg join pun :p

me try to call back based on number yg adik me bagi, tp sbb tak tau nama person in charge, so agak buntu di situ--based on the company's name, me then terpaksa trace back whatever benda yg me dh join previously--online contest lah--me tak byk join pun lately, sbb prob when it comes to calling2 for verification--like kes ari ni lah...

now nak kena tunggu final result of the contest released by this week--kalau ada rezeki, so dptlah me menang hadiah tu..baby stuff for my lil ariff :) harga RM100 lebih--now mode menunggu dgn penuh suspens...harap2 contest organizer tak terus disqualied my entry lah...emmm..

note : uolls yg tegar join contest --cthnya ayu rafikah, mesti ari2 dpt mystery call ni sbb menang mcm2 contest heheh



8 comments:

Unknown said...

oo ye ke ade plak verification yek..xpe suzie..yakin pd rezeki Allah..klu its ur rezeki msti penganjur tu akn call balik :)

AyuArjuna BiGoshh said...

insyaallah ada tu suzz...i kecik2 jer...ada org lagi best suzz...hmm

tiefazatie said...

owh..mcm nie ye sis..ifa jarang nie.baru nak berjinak2..hihi
btw all da best!
moga sis bertuah lg..=)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah best tu hope still masih rezeki untuk suzie la kan

Ayu Zarina said...

hehehe..pernah dapat mystery call gak...dari FAREEDA!!!

P/S: SELLAU TERLUPA NAK REPLY PASAL TUDUNG FAREEDA TU..AH AH HARGANYA rm100++...tapi kena pandai2 beli time promotion kalau nak harga murah sikit..paling murah pun rm120..tapi latest ader keluar trend baru...nama MAWAR...yg tu dapatlah below RM100...tapi kena pandai pilih mengikut kesesuain pemakai...samada nak tutup dada atau tak...

Unknown said...

wah.. sampai ade panggilan misteri... bestnya..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best baget...

nur said...

Camne MZ.. dah tau ke sapa call?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails