Saturday, 15 January 2011

Bertuahnya menjadi anak kecil yg famous --comel mcm doll >>>Mia Sara!!

me nampak kat blog AyuCinta kaki shawls--dia letak cover URTV, ada pic Mia Sara & Dato CT..

ni pic nya, me copy from blog ayucinta..



comel sgt budak yg bernama Mia Sara ni--memang ada potensi jadi pelakon famous seantero Malaya --harap2 boleh jd bijak pandai mc Lisa Surihani gak (law grad from UK kan si lisa tuu)

ni some more pics -- me amik from blog ayucinta, yg mana she got it from
norizahusna.blogspot.com dan Izyan.com



me doakan agar dato Ct cepat2 dpt baby--secomel Mia Sara ni..Amiin

29 comments:

Zalina Hassan Zamri said...

shomellllll dua2 nim...

Maria James Chayak said...

she's so cute :)
hihihi...
wish ct dapat baby soon..

Yuyu Zulaikha said...

best nyeeee dapat anak macam MIA! grrrr.. suka tengok dia! comel bebenaoo

rozie rahman said...

comeikan mia sara ni..

cikpia said...

dua2 cute, dua2 cantik......

suzzsuzie said...

bulatnya mata mia...comel giler..my doter minat sakan dgn mia ni

Amira is mira said...

ariyue ternampak cover pic nie!>.serius mmg comel sgt si mia and dato ct....mmg seswai gituuu

mama tisya said...

mmg comel mia sara ni geram je tgk..kita pernh jmpe die time dtg kenduri kawin adikku cz ayah mia tu kwn adik kita tp time tu die blum femes lg

Unknown said...

comelnya miza sara dan cantiknya dato siti :)

Anonymous said...

alamak mia makeup la..
mmg comei gile kan mia ni
klw la pregnant sure anak kenan muke mcm dia hahah sebab suka sgt2 tgk muke dia

ddfirdaus said...

haha..budak mia ni memang cute suara serak2 basah gitu..

Ayu Zarina said...

wahhh..mia siap pakai fake eyelash tu..hiks..
tapi memang comell pun mia ni..geram jer tengok...ayu pun doakan moga kalau MZ dapat baby girl (ekekekek..bila tu)...dapat yg secomell mia yer..aminn

Wan Amira said...

comelnyer mia ni.. siti pun cantik juga

*∽ IZAN ∽* said...

uwaaa.. comelllnyerr..! esok2 Siti dapat anak pun mesti comel cam ni gakk huhu

Anonymous said...

cm same plak muka diorang ni..huhuu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

comeykan..eh sama;ah entry kita kita amik dari blog husna & izyan.com...

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

wani doakan moga wani cepat2 dapat sepupu pempuan cam mia ni..hehehehehehehe... :p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comel semuanye...

Mr.TN_SkY said...

comel! siti dah ada tandingan hehe :p

tiefazatie said...

ifa mmg suka c mia nie..cumil sgt!

BUNGA said...

saya pun suka tgok mia sara ni.. chomel!!

nur said...

MZ
suke dan suke dan suke sangat si MIa ni.. Moga pasni Mz dapat bb gegel cam Mia ni

Jemput keALL IN ONE

ardinihumaira said...

baju mia pakai tu baju blogshop tau kak... kagum dni dengan pencapaian blogshop tu ;)

bunga_rose said...

comelnyeeee mia saraa...eee geram..gerammm nak cubit pipi tu

Ezna said...

sangat comel mia ni. nama pun sedap jer mia sara...

Unknown said...

mia sara sangat comel !!
geram tgk dia

kak ina kl said...

semuga beliau dapat seimbangkan dunia glam dengan pelajaran

eija_sweetmama said...

mmg sgt chomell adik mia sara ni..
geram tgk..:))

MamaYatie said...

sungguh comey keduanya...cam anak ngan mak dah..huhu...
amin..semoga mak iti cpt dpt anak!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails