Thursday, 20 January 2011

Ipod Shuffle dh selamat sampai --TQ Mr Cool--pantas dan kewl!!

hadiah ni dh sampai semlm --pantas and sungguh cool :) TQ Mr Cool!! :)

1st time ni me memiliki ipod shuffle...beshhh...excited, teruja :)
...




ipod yg me menang ni kaler silver
me usha2 harga --me tgk kat website official apple store, harga RM179, kat website cimb pun ada jual benda ni, harga RM179 gak :)--memang standard/retail price ni..

lumayan hasil me menang contest ni..
me tak guna kot gadjet2 gini, sbb me jenis dgr radio/music masa drive (dlm keta ajer)..so me pun tanya Mr Hubby --dia nak tak? dia kata jual ler, dpt cash, simpan dlm akaun bank anak2..

saper2 berminat tak? email me to nego the price ( suzie284@yahoo.com)
of course lah me jual cheaper than the retail price/at discounted price --  actually, thn 2008-2009 me memang aktif jual brg2 hasil contest (bukan hasil contest blog yer--contest nationwide and magz)--me memang buat blog khas utk jual brg2 contest yg me menang :) side income babe--savings utk anak2 me

so balik Msia, me sambung baliklah aktiviti jual2 (ada few brg yg me beli dari UK ni dgn niat nak jual kat Msia)--sbb better than wasting benda2 yg me tak guna kan..kalau benda yg me guna, me memang tak jual lah :)

note : beshnya uolls kat Msia cuti ari ni kan :)

18 comments:

Unknown said...

wah! bestnya. tahniah sis :)

nur said...

Selamat Hari Thaipusam MZ.. Kat sana tak sambutan ke?
And tahniah dear..

aNa d'sKoDenG said...

wahh..tahniah..sungguh bertuah anda...selalu menang ajek kan?

Ummi Shira (AshAnas) said...

km kt kedah xcuti hr ni kak... tp shira amik EL nk ke hospital...

nnti dh blk, nk jual ape2 inform ek, hehe...

LYAfrina said...

tahniah...
suzie sellau je bertuah kan.. sbb lya tgk suzie join sesuatu contest tu.. mmg selalu kreatif!!

ADEEYA said...

Ipod :D Bestnyeeee , :D :D :D hihi lawaaaaa suka gadget :D

Unknown said...

masyuuuuuukkk la kak suzie! :)

*∽ IZAN ∽* said...

wah wah wahh.. memangg coolllll beb..!!!! bagus jugak idea suzie ni. jual barang tak pakai... tak la membazir.. bleh buat saving lagi. bagus tuhh

BIONIC WOMEN said...

bestnya hadiah....i liokkeee

Anonymous said...

hehe sama la mz
sy tak de gadget mc gini
sebab xbape minat dgr lagu
dgr radio pon dlm kete & kt opis je hehe
mahal tu arga dia..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaa...
layan la akak...

MamaRifqy said...

FuYooooo!!!

Farra Dhelina said...

nk jual ke? syg nya sis, kenangan tu..tp utk buat saving pon ok jugak..

bertuah u sis, selalu menang..hdiah pon , meletop letop!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya hadiah tu, kita pernah teringin nak beli benda alah ni, comel la...tahniah suzie sellau dapat hadiah yang grand2 pembakar semangat ni

Unknown said...

thaipusam ni cuti 1malaysia ke? bukan perak & selangor jer ke... hahahha,, sejak dok rumah ni cam lambat sikit dgn apa2 changes...

tiefazatie said...

wah!!!best gle nie sis..adoi la..ifa suka btol nie!haha..kalu kaler pink kan best..sbb my mp3 sony pink kaler gak nie..hihi..nie silver lak kan2..
btw tahniah sis!mmg best la sis nie!

sis ori ek nie..mantap tue!nanti la..tnye en.bebeh..nak ke tak..hihi..leh nego kan2..

BUNGA said...

berbaloi2 MZ.. kalau tak pakai boleh jual aje.. :)

cikbedahlaser said...

waaaaaa.. best nye.. aritu sikittt lg nk menang iPod shuffle...
akk buat contest pulak la.. bg kt org.. hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails