Wednesday, 19 January 2011

Is pinky sexy?

tak salah cekci-mekci -- sexy bertempat ler..paham2 ajerlah yer

talking about lingerie--ni antara my latest collection of lingerie --me beli bln lps ni...kaler pink :p yg besh sbb brand La Senza--me beli time sale, so dpt 5-% discount --jd harga 10 pound ajer ni :)

~pic removed on personal reason~

note : abaikan fakta lingerie ni nampak sgt kedut seribu tak diiron--me mls nak iron sblm snap pic ni


me rasa pinky kaler not really associated with sexy kan--kalau red or black, yes :p

sekian entry pendek,
note : kdg2 bila dtg time buntu, mcm ni jerlah hasilnya :p


23 comments:

Unknown said...

cantiklah :)

Ummi Salsabila said...

i think red is the most sexier! hehe.berahi gitu.Haha

Wansteddy Tales said...

double Wow! Wow wow! hahahha... Besh superb besh coz cekci dan superb gojes!

LYAfrina said...

Hitam lagi seksiss kan???
hehehe

Farra Dhelina said...

yeahh..lagi2 ,,merah sis!! hehehehe

Ayu Zarina said...

ayu pun sejak2 3 series ni...lingerie semua soft pink jer..sebab kalau guna lingerie merah atau hitam...huhuhu...takut pulak serigala jadi-jadian tu kejar tak hengat....ekekeke

Unknown said...

auwww!! cekcinya! dh lma tk pakai cekci cm ni..sok cuti malam ni boleh la.. :p

tiefazatie said...

wah...cantik!!!hihi
xde la seksi kot..
comel je..hihi

ieda said...

my husband kata pd org lelaki...org pompuan ni kalau pakai baju kurung pun bleh nampak seksi..wallahualam..hanya depa yg tau.

mummy_ayu said...

cantikla...seksi jugak
tapi kalu bagi lelaki..my hubby kata black is sexy..for me..
i love pink....sweet jer...
sekarang jarang la pakai lingerie sexy sgt sbb hero dah pandai tegur..
"Mummy sexy la.." or kalu pakai..kena pakai cover la kat luar..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wow weee juni jus....santek looo..

Sidratul Muntaha said...

huh
laki aku kabo itam itu seksi..
aih...
takleh pakai selamba kat umah...
kang 23cm bertalu - talu siap dengan adegan lembu jadi - jadian kang..

Anonymous said...

heheh xpe mz
baju cam gini
xyah digosok..
nanti dia renyuk juga
hahahhaha

eija_sweetmama said...

design nya pun dh cukup seksi..
tapi kalo red lagi bertambah seksi..hehee
tp pink..seksi n sweet..:)

AyuArjuna BiGoshh said...

i like pink..because it's cute...

Ezna said...

Pink itu menawan :-)

Azlina said...

merah menyala baru sexy!kalo pink ni cam ala2 lembut jer

nur said...

eh.. MZ.. nak kene iron jugak ker..
Jemput keALL IN ONE

Liza said...

i love lingerie, lagik2 ler kaler pink and merah

Unknown said...

wowww! Cekci!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

warna ape sexy eh???
hahaha..
mcm akak cakap tue mcm btol gak...

ardinihumaira said...

awww... pink menggoda... deen suka kaler pink... hik3

BUNGA said...

auwww.. seksi.. i like.. hehehehheeeeeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails