Monday, 31 January 2011

*mode lega | Jom tampal banner HB tanpa perkataan/promo "valentine"

pihak HB masih belum response my email, tp HB dh response email Ustaz Love--boleh baca full email kat blog Ustaz Love yer. me lega sbb HB promise akan tukar banner tu

and me sgt happy sbb kwn2 blogger dh try buat penyelesaian sementara , ie Deqlis dh tukar code html and buang perkataan "valentine" tu

so sementara menunggu banner baru, jom guna banner yg diubah oleh Deqlis ni, so banner HB hanyalah promo HB punya site ie brg2 yg dijual, tanpa promo valentine ;)

kod HTML yg dh diubah ada kat blog Deqlis yer


make sure uolls check no affiliate masing2, sbb no yg dihighlight by Deqlis tu adalah no affiliate masing2, so sila letak no unik affiliate uolls yer...boleh check kat ur HB account, under profile.

full tuto ada kat blog anje

thanks to alls yg sgt concerned psl benda ni :)

sblm uolls beredar, sila click my HBdulu yer  hehheehehehe


note : mode lega :) Alhamdulillah jom sambung click2 HB :) me plan nak cash out lps CNY, sbb now HB bz nak cuti2 CNY tu

23 comments:

NA. said...

terima kasih kak suzie!

My Love said...

Salam..

Hehe.. bijak gak idea ni.. Ustaz Love pun tak terfikir (walaupun sebelum ni biasa buat banner sendiri ganti pempuan org yg tunjuk ketiak).. Satu alternatif yg terbaik daripada Deqlis..

Terima kasih mama atas info ;)

MamaYatie said...

kerana ada org yg cepat action mcm MZ, Ustaz Love & Deqlis..makanya dapat la kami tumpang amik benefitnya..time kasih!!

Izan Ishak said...

sis, izan pun dah letak kod iklan HB yg takde promo valentine ni... klik2 HB mz~

kakngah said...

enjoyyyyy ur HB!!~

Ayu Zarina said...

tima kasih atas info ni..tadi dah terjah blog anje..cuma tak sempat nak buatnya lagi...ni nak terjah balik..

klik2 HB!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

bagus kan semua blogger tolong menolong, pasni leh la main klik2 balik k...klik2 untuk suzie...kita sentiasa support suzie k

Unknown said...

banner HB baru. yeay! thanks MZ sebab inform :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah click HB MZ

toyolkiut said...

bagus..
ada inovasi sendiri..
kreatif..

Kak Amy said...

good info sis thanks...amy klik2 sini

mummy_ayu said...

tq kak..dah tukar dah...HB satu kat sini...

tiefazatie said...

wah....tq so much sis!
i will change it later..
byk plak benda nak wat nie..hihi

Anonymous said...

dah ejas dah tadi tgk kt blog anje

ardinihumaira said...

;) dni nak try gak la

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

klik jgn xklik...

caliph shuriken said...

nice sharing ^^

p/s: skrg tgh bz x smpat nk edit apa2 pun, huh...

latest en3: ~ 10 saat saja ~

nur said...

tq info.. nnt tukar,,

Mz.. dah klik yer..
Jemput ke:ALL IN ONE

Hishyamuddin said...

ok..tq...klik..hehe

tomatokering said...

tengs for the info mama :)

eija_sweetmama said...

hehe..eija baru ada masa masukkan tadi..:)

Hafriz Mohamad said...

ok.. terima kasih kak.!! hihi..
Jgn silap fhm dgn knyataan sy ari tu yer,.. skadar prtanyaan. ^_^

blog-tips-kurus said...

bagus! bagus! mujur ade yg proaktif. TQ sis ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails