Saturday, 29 January 2011

Congrats, tahniah, mabruuk | Kelantan Juara Piala Sumbangsih 2011

Mr Hubby frust tak dpt tgk live match online--tak jumpa plak match tu kat website yg dia selalu tgk

adik me update me (ym), katanya Kelantan menang 2-0

hoorayyy..syukur Alhamdulillah, moga2 2011 adalah tahun kegemilangan berterusan utk team Kelantan, dan juga team bola sepak Msia :)

me agak mesti Khairul Fahmi pun turun pdg as golly kan--wow,melambung2 lah saham KFCM :)

note : proud to be Kelantenese--one Malaysia :)









10 comments:

laskar rainbow said...

bangga kejab rakyat Kelantan !=))

FatinJelita said...

confirm la apex turun.. dpt best player lagi..

nur said...

glemer btul KFCM

armouris said...

tahniah Kelantan! Main bola jangan sampai cedera - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

apex...
terbaekk...

fa10 said...

hehehe...
klik2 HB juga

mama tisya said...

rahniah klate...eh kita sama2 ore klate and lahir bln april sama MZ kn...hehehe

Ezna said...

gomo kelate gomo !!! kalau perak....kejo yeop kejo !!!

tiefazatie said...

owh sy sokong KFCM sajork..haha

ardinihumaira said...

akak pasan tak fahmi main suka guling-guling tenggiling atas padang hik3... <-- ayat shin chan ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails