Thursday, 27 January 2011

dapat hadiah tapi tak tau saper yg antar /GA yg mana--ada saper2 boleh tlg?

biasanya me dok baca entry kat blog ayu ibu damia aleesya, psl dia tak tau saper yg pos hadiah sbb tak de nama and tak de apa2 note pun..

me so far, even hadiah tak de nama pengirim, me boleh trace/guess based on stamps or jenis hadiah yg me dpt, sbb me ada record list winning setiap bln

tp utk hadiah yg baru me dpt ni (kecik tp cute--penyepit rambut:) so me  nak tau GA yg mana and saper yg bagi kan..)
setemnya bercop Shah Alam Selangor, via normal pos..


ada ler 3-4 GA yg me rekod dlm list me(Jan winning list)--yg me menang mystery gift, so could be one of them--me try check location tuan blog, still tak jumpa which one--aisehh, nak kena tanya kat blog penganjur lah ni, yg me rasa could be one of them...
sgt leceh kan bila jd kes gini....

for Jan 2011, rezeki me setakat ni 18 winnings (cute mum dh lebih 30 winnings tau!! cayalah babe!!)
so me memang ada list semua yg me menang tu..probnya those GA yg me menang tp mystery prize--then bila organizer pos, jd mystery sender plak--dhlah mystery prize kan..

ada saper2 boleh tlg me tak? anyone have any info/idea or anyone received the similar prize perhaps from the same GA that me menang??


17 comments:

mama tisya said...

tu la kdg2 pengajur tk tulis nama or GA..so etrtanye2...pernh dpt gk tanpa nama tp lps tu tau saper yg antar...

cutemum byk tul menang

Cute MuM said...

tak der pon dapat hadiah macam tue.. tak dapat nak tolong.. heheh..

alhamdulillah ada rezeki pulak bulan nie..tapi takleh lawan total harga hadiah sis pon... :)

Unknown said...

MZ, miza baru dapat hadiah misteri jugak. tkda detail pengirim langsung.
so tktau sape yang bagi. hmmm

Kak Amy said...

cantik tahniah kak..amy klik hb sini

+ e.z + said...

murah rezki cute mum kan? :)
18 pn byk tuh...
x mo tanyer ebnyer?
alahai... cam langit ngan bumi :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita tak kisah suzie, leh je tumpang glamour kat blog suzie ni...he...he...kita kan sama2 sharing is caring next time kalo nak share tutorial yang kita punyer kat blog suzie pun kita tak kisah....sempat balas komen je ni tak sempat nak BW jap gi datang balik k...

nur said...

banyak tu.. tahniah MZ.. bestnye dapat hadiah.. ala2 dari secret admirer plak kan.. tahniah.
Sudilah ke: ALL IN ONE

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

18?? banyak tue.. this month ila tak banyak dapat join.. busy giler..selalu hari sabtu ila mmg peruntuk untuk join tapi sekarang weekend pun busy..sedihhhhhhhhhh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah banyak gak tu suzie menang tapi ok la pe suzie menang yang grand2 punyer tau...kita takat yang tecik2 je...ape pun rezeki masing2 kan...tahniah

cikpia said...

wow!!! camni punya kes pun ada ek???

eija_sweetmama said...

alahai mmg chumellnye penyepit rambut ni..

18 winning pun byk tu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

canteknye...
hehehe...

Ayu Zarina said...

tak dapat ayu nak nolong tu...sebab tak dapat hadiah tu..
selasa lepas kan ayu pun ader dapat hadiah dari mysteri sender...tapi nasib baik nama penerima tu dia letak nama damia ayyunie...so ayu dah boleh agak lah dari contest mana kan...sebab ayyunie jarang2 join + menang contest...huhu

Cik Bambam said...

kiter pon dapat gak...x tau saper yg bagi...huhuhu..

Ezzattie said...

ezzat macam tahu je ni..
maybe dari 3 women collection kottt..
sebab ezzat dapat jugak

=)

n tu aksesori shawl...
tahniah MZ!

ardinihumaira said...

wahhh sape bagi :D tahniah kak

tiefazatie said...

sis nie hadiah dr 3womencollection nie..sbb ifa pun bru dpt nie..hihi..
tahniah sis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails