Saturday, 22 January 2011

Satu demi satu BE jd ME thn ni--tak masyukk ni....adess

ari ni, bila me check Nuff, tgk2 my BE Maxis ipad dh jd ME--and income pun tak masyuk mcm my BE-ME last year--tak tau naper..tp yg me noticed, thn 2011 ni, BE kat blog me jrg2 kuar..adik me (Hanim) pun komplen, dia kata naper blog me tak de BE ke--tak pernah nampak--dia memang selalu online and terjah blog me memanjang (dari kelate) heheh--penyokong setia blog me tu :)


nak kata traffic tak maintain, last year pun traffic gini gak, tp BE masyukk--mcm BE Nestle last year, me dpt RM107 utk satu BE ..BE lain2 pun biasanya on average me dpt dlm RM30-RM utk satu BE--tp tu citer last year lah..

anyway, ni traffic blog me yg latest..


anyway, tak perlah tak masyuk pun, rezeki gak kan :) RM10.88 :) syukur Alhamdulillah and TQ Nuffnang & Maxis :)

note : bebelan me sekadar catatan peribadi blog kecik :p yg sgt2 kekurangan BE ni --now ada satu je BE, and income tak naik2 sejak mula2 dpt ari tu (Digi)--musykil2..mintak2 jgn ler jd mcm BE Era FM yg mana me cuma dpt 34 sen ajer tau..adess



16 comments:

Unknown said...

sme la..
syu punya lg ckit..
cpt sgt BE tu metered..~

Gieyana said...

Tahniah2..kita 500 uv tue utk bbrp hr..tp u 500 uv utk sehari..cayalah! aperpon tahniah k..:)

Woofer Storm said...

congrat sis,ok sngt la tu..sy ni sen2 pun teda2 lagi ni.heheeee tapi heppy blogging tu pntg..btul tak??hehe

tiefazatie said...

ala..xpe sis..janji byk dh tue ME sis tau...sbb sis byk lg dpt BE thn nie dr ifa nie..haha

btw tahniah!janji leh cashout kan sis..hihi

psst..ifa pun ada 1 je BE nie..huhu

Unknown said...

tahniah mz :) presasi boleh dibanggakan. 2 3 hari lagi mesti dapat BE baru tu :)

LiLy said...

sma la kita..ade 1 je lg BE..yg digi..tu pn xdpt byk pun..huhu

Ayu Zarina said...

tu lah pasal..au pun rasa cepat tul BE jadi ME sejak akhir2 ni...tapi ayu alhamdulillah..3 BE masih menari2 tu

*∽ IZAN ∽* said...

ok laa.. kalau buat average banyak gak tu. Izan baru nak timbul 1 BE.. uhuk! tapi tak pe.. tetap rezeki namanya. Cash out nuffnang dah top up buat beli loket emass.. he he he

*me click your HB! yeh yeh!*

nur said...

Agaknye sebab makin hari makin bertamb=ah blog ye MZ.. jadi pembahgian tu makin kurang..
Jemput ke ALL IN ONE

Unknown said...

UV MZ utk 1 minggu tu kira utk 2 minggu kakyong... terus kan...

Insya Allah, nanti ade tu... keep on bodek Nuff...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak pe suzie, lepas ni moga2 dpat banyak BE lagik k, dah ramai blogger register nuffnang, kalo dulu maybe tak ramai so banyak la iklan tu dapat kat kita, la ni dah ramai blogger so gilir2 dapat BE tu...cayok2

ardinihumaira said...

dni nyer BE semua tak masyuk skang kak. yang dapat pun naik sen sen je.. tak naik ringgit2 macam dulu. :) tade rezeki lagi kita agaknya

Syima Emi said...

xpe kak... saya lg la x masyukkk..hihi.. insya Allah ade la rezeki tu..mungkin lain kali atau lambat sikit.. janji akak terus maintain terus buat entry best2...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

syukur2...
hehehe...

BUNGA said...

MZ.. bnyk jugak tuuu.. masyukkk :)

kak ina kl said...

kadang-kadang ada blogger yang sakit hati kenapa uv tak sampai seribu pun leh dapat be bebanyak..yang lebih seribu tak pernah dapat be..hairan gak kan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails