Thursday, 20 January 2011

Lagi rezeki Januari : me 3rd prize winner for Elhyatt Bizz Collection GA

Alhamdulillah, ada lagi rezeki me utk bln ni :) me dpt 3rd prize utk GA Elhyatt Bizz Collection :)
GA ni based on creative entry :) tak de rezeki nak menang 1st prize yg mana hadiahnya sgt beshhh
anyway, 3rd prize pun ok jer hadiahnya :) 1st new handbag utk thn 2011 ni :)


TQ Elhyatt Bizz Collection sbb sudi pilih my entry as one of winners yer ;)
congrats to ifa sbb menang 2nd prize ;)

note : 19th winning for Jan 2011


15 comments:

Unknown said...

congrats sis :)

Unknown said...

wahh..congrate la dear!!

Unknown said...

tahniah... dpt lagi henbeg baru... dah 19th yer..

kakyong target bulan ni nak memang 10 GA... hrp2 tercapai...

tiefazatie said...

tahniah sis!best la sis..menang macam nie..berbaloi2..=)

mama_umar_maryam said...

congr8s!! mcm kow team plak mz dgn iefa nih,slalu mng together2 ;)

Farra Dhelina said...

omg..dh ke 19 tu..taniah sis!! tumpang happy! :)

Kak Amy said...

Tahniah sis..amy klik2 HB jugak..

p/s: esok sis boleh check tutorial dekat sinar raudah ye..nanti kalau ada yang tak faham tanya la erk..

Cute MuM said...

tahniah sis..
memang tak leh lawan lah kalo bab entri kreatif nie..

Nadia said...

dear tahniah :)

ujee said...

tahniah ya!

nur said...

MZ
tahniah...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak...

BUNGA said...

tahniah MZ.. saya mencuri2 masa nak join GA skrg ni.. dah gian balik.. hehe

ardinihumaira said...

tahniah kak!

~dYaHaHa~ said...

dah 19 winning? aduih..mana nak kejar kak suzie nih!!!! hehe..congrates kak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails