Wednesday, 26 January 2011

Nak menang purse CLARKS? jom jom vote MZ !!

~awas : ini adalah entry meraih undi yg ditampal dgn gam gajah~

update : MZ akan kuarkan list voters slps voting closed (25 jan). TQ sgt2 those yg vote guna hubby ac and suruh kwn2/adik beradik  yg vote--memang setiap vote dpt satu cabutan berasingan!

alkisahnya, MZ ni tak suka join FB contest--tp tanpa disengajakan, MZ terjoin blog contest yg mana nak kena raih rundi kat FB jugak--alang2 dh join, rugi plak kalau tak meraih undi--sbb MZ tau, ramai gak yg sudi tlg vote2 ni..harap2 ada yg sudi--ker MZ SS :p

and MZ tak delah nak mkn sorang2 hasil kemenangan kalau yg contest based on voting ni--so MZ bermurah hati nak bagi sebijik purse wallet -- all the way from UK ni --tp tak mampu plak nak bagi byk2, so buat masa ni, one wallet will go to one lucky voter :) mcm dlm pic kat bwh ni


ada dua contest yg memerlukan voting kat FB ni...

so, MZ nak mintak tlg uolls vote utk both contests yer, (kalau vote satu contest ajer tak aci tau :p) kalau tak ed a/c FB, create one, easy peasy babe :p 
then  MZ akan bagi uolls one chance/cabutan for the lucky draw :)
kalau saper2 yg ada dua a/c FB, or nak vote guna FB hubby cthnya, MZ akan bagi cabutan extra mengikut like yg disumbangkan!! MZ selalu vote utk kwn2 guna FB MZ and FB hubby, kdg2 FB adik beradik MZ pun MZ rembat utk voting :p --alang2 bervoting biar sampai lembam :p

(1) contest azam 2011 by mat joe - kena vote by 25 jan 2011

cara nak vote :

kena like matjoe.com dulu

then like pic ni



(2) GA contest - posing dgn beg by Dynaz Capital Online Collection (DYsCC)--kena vote by 6th Feb 2010

cara nak vote:

kena like DYCC dulu

then like pic ni

TQ uolls

68 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

nak join2, tak de hadiah pun tetap like jugak tolong sesama blogger kan...kat rumah nanti kita vote k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

nak join gak....tadik dah komen tapi tetiba error la plak, kalo tak de hadiah tetap sudi vote untuk suzie support each other right...cayok2

Yuyu Zulaikha said...

rela ku vote demi mu purse ^^ heheheh

cikbedahlaser said...

ok...good luck...

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

ok. will vote 4 u..

Karisma Izzah said...

me dah like dua2 gambar...

FB ID: Yuni Nuraini binti Roslan

syazariya(at)yahoo(dot)com

Ogy said...

ogy udah like ke2 tuuu

syakila said...

Salam...

Kila pun mau gak ..

jadi kila udah LIKE kat fb ..tq

syakila said...

Salam...

Kila pun mau gak ..

jadi kila udah LIKE kat fb ..tq

Eliss said...

me dah vote! good luck mz !!

http://mieeliss.blogspot.com/2011/01/nak-menang-purse-clarks-jom-jom-vote-mz.html

id fb : eliss mie

nurulazham said...

morning MZ..!
nurul dah vote..7 vote sekali!hehe....
Nurul Azham + 6 voters yang like kat komen nurul... :)

*** utk contest deqlis nurul ada undi n tggal komen..xde peluang ke utk lucky draw tu?ker kena tggal komen di entry lain?

mama wanie said...

singgah di sini

mama wanie said...

jom exchange link....

sudi ker?

kayyana said...

ok2,.,. nnti yana vote ye

azura samsuddin said...

x slh pun sis meraih undi, tolong menolong pd sape yg memerlukan.. lgpun takat klik2 jer...

zura dah LIKE 2 cotest tuh dan paling best dah minta adik zura (Nur Zuhairah Shamsuddin)LIKE skali... hubby xde FB so itu je yg mampu zura tlg sis, gud luck yer sis...

Cik Tqah said...

Hi MZ.. saya da like.. due2..cmne nk menang purse tuh?huhu

ctnurkhijah said...

ct dah like dua-dua gambar tu..

id fb: ctnurkhijah fishal
id fb hubby : syed saiful azly

good luck!!

Misz-ella said...

Eh eh Mama Zharfan .. cantiknya purse Clarks tu. Warna merah lagi. feveret kakchik tu. nakkkkkkkk .. hihi.

LiLy said...

dah vote utk dua2..nnt lily vote gna account lg 1 lak ek.. :)

AM said...

Arol sudah vote Mama Zharfan! Good luck! :)

BIONIC WOMEN said...

dah like...id sahaili md.rozali
nnti jap ag like guna acc hubby lak..
azmam mahmud..good luck

Nadiah Sidek said...

dah vote!

good luck ;)

Ya ALya said...

salam...ya dah vote....

Anonymous said...

dah vote mz..
nanti kang free2 sket
nk vote pkai acc fb amrul ahahaa

Unknown said...

bestnya mz. negara 4 musim. teringin pulak nak rasa kesemua musim tu. sedih pulak bila foot note tu. mesti dah sampai malaysia rindu semua kenangan dekat uk kan.

Unknown said...

insyaAllah. nanti miza vote. beri sokongan pada sis :)

GOOD LUCK MZ :)

Unknown said...

asid de 3 acc FB, nanti asid vote then bg details ye... TQ

Nea Flerida said...

nil nk joinn!! ptg ni nil vote akk k :)

Cute MuM said...

cute mum dah vote.
gud luck...

Unknown said...

gud luck... nanti kakyong vote 2-2... best gak dpt wallet clark tu.. ;)
walau dok rumah leh la bergaya dgn wallet branded... (mode berangan hahahaaa...)

εïзmmyHazaεïз said...

saya dah vote..

Good luck..

^__^ dr mummyHaza sefamily

Kak Amy said...

Good luck sis..

p/s: akak boleh check tutorial blockqoute di sini...

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/01/tutorial-cara-membuat-background.html

Unknown said...

Asid dah like 3..
asid asida
nur arisha
amir ashraf... ty

kayyana said...

kak MZ.. kite dah like tau.. gune 2 account... yana kay dan kay anuar... so ada 2 cabutan bertuah la kan.. nk beg tu =(.. hehehe

tiefazatie said...

wah..nak join!
jap lg g on fb nie sis..
ifa pun perlukan purse baru nie..hihi
btw gewd luck sis!

tiefazatie said...

ok sis..
ifa sudah like nie..
gewd luck sis!

MamaYatie said...

dah like dua-dua..FB:norhayati bt abdullah

nnt ada masa saya guna a/c en.suami plak..

hihi

Mama Mirza said...

dah like and vote for both.. gud luck sis..

Norzie said...

Norzie hany dah like dua-dua.

Norzie said...

kak norzie like dua2 mz guna acc fb-
1-azie azian.
2-Abd Rizam
3-rahim Amy.

ardinihumaira said...

nak vote kat fb ke kak. hehe jap dni nak terai.. dni lembap bab2 fb ni... newbie dalam berfb ;p

Nea Flerida said...

nil dah voted!

gud luck sis :)

Syima Emi said...

salam kak suzie, dah vote dua2.. kalo tak de hadiah pon tetap vote.. tlg menolong.. hari ni hari akak, esok2 mana tau saya pula..hihihi.. all the best k..

FB id: Syima Emi

nur said...

oke MZ..akan di vote.. tunggguuuuuuuuuuu..
Jemput keALL IN ONE

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dah vote untuk suzie, cayok2

deqlis said...

ok good luck!!
no hal punyer vote2 nie..takde hadiah pun i leh tolong vote...:-)
nanti deqlis vote ya

ID FB: Ellismelia Mohamad

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gd luck akak...

Unknown said...

da vote sudaaaaaaaaa!!

Wan Amira said...

if not because of contest pun, i surely vote for you... Voted :)

Unknown said...

okeh..
syu dah vote..
gudluck ye~!

fb id:siti nur syuhada salleh~

BUNGA said...

gud luck MZ .. kompem blh mng ni :)

Anonymous said...

vote u!

mama_umar_maryam said...

zety zainal dah vote both!

Lelord said...

hehehhe dah buat gak

Ayu Zarina said...

salam MZ...ayu dah like..kalau tak bagi hadiah pun, ayu tetap like..kalau bukan kita sama2 tolong industri blogging ni..sapa lagi kan..

MZ..nak tanya sikit..cam mana nak buat cabutan bertuah utk sapa2 yg like kita tu yer...sebab ader antara yg like kita tu memang ayu tak kenal..pastu ader tu pulak yg main tukar2 votes lagi..so MZ...leh bagi idea tak cam mana nak buat cabutan bertuah tu..huhuhu..sungguh buntu sekarang ni..sebab banyak yg like gambar trudy aleesya tu yg ayu tak kenal...so how?/

p/s: Klik2 HB

MiMie AddNin said...

hye...purse sgt cantik..
x payah mintak pun bleh tolong vote..x susah pun..ehhehehe

BIONIC WOMEN said...

vote skali ag guna id hubby..Azmam mahmud.huhu..good luck

Amira is mira said...

MZ..me da join!..hope me menang!..thanks MZ..hihi

Ezna said...

dah LIKE for both gambar guna nama me, hubby, dania, erma ahmad khalili

:-) 4 u i will...hihi

eija_sweetmama said...

done..vote for u mama zharfan..n good luck !

eija vote guna my FB & asben pnye akaun FB.

ID FB :-
1. Eija Zaquan
2. Muhammad Khairi Mazlan

hope ade luck la..hehehe..:)

Cute MuM said...

dah vote lagi..

ID FB:
1. Aimaduddin
2. Puncak Sakti
3. Dania Alisha

Hope my luck..

klik HB!

Azlina said...

tolong menolong amalan mulia...vote for sis!gudlak

FatinJelita said...

hope dapat la purse merah tu.. aten vote guna 3 akaun:

1- wan fatin (me)
2- firdaus shabudin (mr. lalink)
3- wan farhah (sister, just create)

FatinJelita said...

vote again.. fb ID: fatin farhana

FatinJelita said...

dah vote lagi.. ID fb - wan frezia (my sis) =D

ummuabdullahsyaakir said...

As Salam ,kak


Saya dah vote untuk 2 2 entri,moga berjaya ^_^

id:Roh Aini

klik HB akk^_^

FatinJelita said...

vote again for u.. fb ID:

1- wayne mcfred (my brother)
2- fatin fatimah ahmad (kazen)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak de rupenya ek...tak pe malam karang kita vote k

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails