Monday, 31 January 2011

Rezeki penutup Jan lagi | menang conso contest kak chik ella

the result was released last nite..
me tak menang the two main prizes, tp dpt lah jugak menang hadiah saguhati :) better than nothing sbb ramai gak yg join and contest mechanism ala2 review plus creativity :)

tq kak chik sbb sudi pilih me as one of conso winners yer :)


Alhamdulillah, hadiah saguhati pun not bad gak sbb value RM40-RM60 tu ;) i like ;) (main prizes lagi ler beshh tau, sbb harga RM200) :) tak de rezeki me nak menang perfume dari kak chik :p

note : 22nd winning for Jan 2011


12 comments:

Eliss said...

wooww...menang jugak :) hadiah jugak kan.congratz!!

Cute MuM said...

tahniah sis.. belum penutup lagi tue.. mana tau pas nie ada lagi kemenangan.. hehe..

Sricahaya said...

tahniah kak..rezeki..

Nadia said...

tahniah dear :)

Hezesuze said...

walaweeiii tahniah sekali lagik daripada weols huhu

MamaYatie said...

congrates MZ..RM40-RM60 hadiah gaks tu..sapa nak bagi free2 jer kan..

Myra Jay said...

iah ye Sis.. :0 Best tu walau tak menang utama..

Syima Emi said...

congrats kak...

Unknown said...

tahniah MZ :)

tiefazatie said...

wah!berbaloi2 sis!tahniah!

ardinihumaira said...

tahniah kak!:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails