Sunday, 30 January 2011

*mode dlm hati ada taman | dpt payment advice dari HSBC--Nuffnang

Alhamdulillah, thn 2010 adalah thn yg beshhh .. me bersama Nuff---sbb me dpt cash out sbyk 3 kali--sbbnya me menang contest Nuff 2 kali (me aktif dgn Nuff since July 2010 ajer pun)

semlm me dpt payment advice dari HSBC --which means that my cheque is OTW :)

kiranya ni cash out yg paling tinggi --duit contest Nuff-Jipaban + duit BE ni :)


rasanya, nak guna part of duit ni utk beli some souvenirs from UK utk my frens kat Msia--utk my BFF me memang WAJIB beli lah--me ada less than 5 BFF actually--me tak ramai close frens realitinya..(utk family & relatives dh 99% done)

tp me rasa me ada ramai frens esp blogger frens...wpun tak pernah jumpa in person...well...adakah uolls my blogger frens yg akan dpt souvenir from UK???...:) :)....
apa2 hal pun, kalau keadaan mengizinkan, me plan nak buat contest/GA soon..
 me jrg BW now, so my number of followers tak naik2 tu..kalau me BW, cepat gak naik number of followers :) --semangat BW merudum dushh sbb tak de BE :p

note : entry ni sekadar catatan peribadi my blog kecik...tak de makna nak show off -- me blogger ikan bilis ok...emmm...thn 2011 mcm suram sikit ni utk me bersama Nuff--no BE ni...:(


19 comments:

Yuyu Zulaikha said...

tak pe la mama zarfannn...

kan Heartbest dah buat mama zarfan gembira ^^

nur said...

MZ
yeay.. termasuk dlm list yg menang GA FM tu.. eheheh..
tu r .. blog ALL IN ONE PUN DA TAKDE be
Silala datang ke:ALL IN ONE

mama tisya said...

tk lama dh tu cek nk smp..best2 tgk amount nye

mummy_ayu said...

wah..masyuk tu..tahniah kak suzie...!!

mummy_ayu said...

HB kat sini..

Ezna said...

BE me pon dah takde :-(

Cute MuM said...

memang bayak income sis dgn nuffnang eh... tambah lg dgn HB!.. Masyuk..
Klik HB!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah banyak tu suzie, tahniah k...tahun 2010 memang syok kan tahun ni rezeki nuff tak berapa nak menyebelahi kita kan....ape pun bersyukur dgn ape yang ada, tak sabo nak ngedate ngan suzie ni, nak berguru pasal contest thru magazine...

LiLy said...

da kehabisan BE jugak..BE yg digi da takde arini.. :(

Unknown said...

pergh! banyak tu mz :)
tahniah yaa :)

Farra Dhelina said...

takpe, nnti msti nuff kasi be tu..dia test je tu kot hehehe...

byknyaaaaa...taniah ye sis

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

masyuk abes...
tahniah akak..

Azlina said...

alahai..syoknya cash out byk2..

tiefazatie said...

wah!best gle!byk tue sis!
tahniah2!

Unknown said...

tahniah.. lumayan sgt tu.. ntah bila la kakyong dpt join contest nuff...

jarang bW?!
btw, thanks sbb ade jer komen u di blog kakyong..

kakyong yg lagi jrg bw.. 2,3 hari ni internet kejap ok.. kejap slow... sakit jiwa bila line slow..

Anonymous said...

wow banyak nye
sy tgh tunggu cek juga ni hehehe
nak sovenir...

cikpuanhady said...

huhuhu..samelah kita sis..ade satu je ni be yg tgh running, tp ciput je earningnya..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

ardinihumaira said...

tak sabo gak dni nak tunggu cek ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

hhehehe...dalam hatiku sudah ada taman :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails