Tuesday, 18 January 2011

latest winning--with smile : me won 1st prize mama najla memorable anniversary contest :)

setelah few days sunyi dari menang apa2 hehe (ayat sedikit poyo), today, Alhamdulillah, me won again :)

me won 1st prize in a contest by mama najla@lelord--dia pun dok obersi ni tau (Doha)--so hadiahnya dari obersi tu!!


ni hadianya--candle holder + cute stuff from H&M


tq mama najla & hubby sbb sudi pilih me as the 1st prize winner

have a safe trip home yer and congrats to all other winners too!! selain main prizes, semua yg join pun dpt hadiah---baik betul mama najla ni :)

note : 16th winning for Jan 2011

23 comments:

Lelord said...

hehheheh sama2...

MiYOKO SuKi said...

congrats, mama zharfan...

bestnye...u are very2 lucky

Unknown said...

wah! taniah MZ :) bestnyaaa :)

Amira is mira said...

tahniah MZ!...dapat mcm hadiah since blogging

mama_umar_maryam said...

tahniah mz, zt pon mcm dah lame xmng ape2,kih3..

Gieyana said...

tahniah yer..waa ruginya ai x joint!hihihih

Ummi AmnaAmzar said...

tahniah mama..!! berbaloi2222

Unknown said...

tahniah mama zharfan..memang rezeki mencurah2 dengan contest....

Ayu Zarina said...

hehe..kalau dah biasa menang, sekali tak menang, memang akan rasa resah kan...hehe..

apa2 pun tahniah yer.cantik hadiah tu..

Anonymous said...

hehe tu la
seme join dapat something gak

AyuArjuna BiGoshh said...

fuyooo...cantek hadiah...grats sifu :)

Unknown said...

nice nya hadiah..cantik..tahniah! rezeki lagi :)

p/s: u ade 2 FM (notts n london) yek..ok noted..insyaAllah i akn pegi cairo next mth n singapore in march...u nk ke? klu deal i nk record ni..hehe..

eija_sweetmama said...

Tahniah mama zharfan...
mmg layak menang.
hadiahnya pun best..

srnoknya yg joint pun dpt cenderahati dr mama najlaa..eija pun slh seorg yg joint..tq mama najlaa..hehehe..

Syima Emi said...

congrats kak... hadiah best tuh... :):)

tiefazatie said...

wah!!!tahniah sis..
sis nie mmg kreatif la..=)

Syafiq Rosli said...

nak jgk..hehe

Azlina said...

syoknya menang...tahniah sis

MamaRifqy said...

tahniahhhh!!

Unknown said...

tahniah kak suzie!!! murah rezki akak!

BIONIC WOMEN said...

kita memang suka candle holder ni..tapi x join kontes lelord sebab xder gambar..gambar semua kena virus dalam lappy lama..sedey

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak...

BUNGA said...

congrats.. cantik hadiah tu :)

Farra Dhelina said...

weeeee menang lagiiii taniah kak!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails