Friday, 28 January 2011

gelang suasa gojess | TQ deqlis@ellismelia!

sgt beshh hadiah yg me menang dari Contest deqlis ni...


hadiahnya bling2 gak ni...3 items
ada bracelet suasa (RM113.00), ada brooch kebaya 3 serangkai--i like!! and ada butang bj melayu :) perfect utk raya ni--giller awal me pikir raya ngeh ngeh ngeh



ada gak deqlis bagi free sample  few pices dodol kecik2 yg cute--my mom+my adik dh selamat mkn :) and sgt sedap dodol tu--dodol ni deqlis ada jual kat her online shop (ellismelia shoppe) and memang top seller items ni :) ada pelbagai perisa dodol ni like durian, jagung strawberry :) teringin gak me nak beli later2 :)

Photobucket

kat ellismelia shoppe tu, me ada berkenan dgn satu tudung--teringin nak beli--cuma ragu2 takut tak sesuai dgn bentuk muka me tudung jenis gini...
Terbaru..KOleksI tudung Ala Pearl Haya...sgt feminin dan cantik terletak..tudung malas tp cantik taw!..
kat butik biasa RM89-RM95 ..kat ES RM55 termasuk pos ke sabah/sarawak dan RM52 utk semenanjung termasuk pos laju... limited stok.. kat deqlis ada 2 helai each sahaja.!! siapa cepat dia dapat.. setiap pembelian free 1 baby brooch sempena besdey deqlis yg akan datang ini (Feb 2011) .okay cuci mata ya..klu berkenan...cpt2x rembat..!

 code: TCPH01
warna: pink + coklat
ada manik cantik di atas awning...

to deqlis, tq sooo much for the lovely prizes :) and sgt cepat tau me dpt hadiah ni--contest organizer yg sgt efisyen--kan bagus kalau semua contest organizer mcm deqlis :)




21 comments:

Unknown said...

hehehe byk nau hadiahnya smpai dodol pon ada..dodol cm gitu blk klntn je ada tp sekali pon tk pnh try..sbb thp kehitaman kurg kalo kt kedah dodol hitam pekat tu kita lalu plk makan..haha

QERY HASAN said...

Congrats......
bestnya dodol cute tuuuuuuuu...

Unknown said...

tahniah.. sonok nya dpt gelang suasa.. sungguh nanti bergaya di hari raya...

Anonymous said...

wah cpt je ek dpt adiah deqlis
bagus pantas

ummi sofiyyah said...

tahniah..!! banyak hadiah jeweleries la taun ni..mmg stylo mama la....

Affieza said...

Congrats sis...cantik bracelet tu...

tiefazatie said...

wah..bstnye sis...btol2..byk sis mng brg kemas nie..even not gold pun..tp sgt best!
tahniah sis!

Mama Zharfan said...

@MrS. F!zA

heeh dodol tu sample ajer rasanya;) me bukan penggemar dodol, tp teringin nak try dodol perisa jagung tu sbb me suka apa2 yg berkaitan dgn jagung heheh

Mama Zharfan said...

@Wan Zulqhairi

TQ :) rezeki thn 2011 ni :)

Mama Zharfan said...

@kakyong

tq kak yong :) hehe tak sempat raya dh--balik msia ni me nak terus paka :)

Unknown said...

tahniah MZ :) banyaknya hadiah. semua best :)

Mama Zharfan said...

@Nana

yepp..sgt cepat :) besh kan kalau semua organizer mcm ni :)

Mama Zharfan said...

@ummi sofiyyah

tq tq :) memang stylo sungguh--murah rezeki menang jewelleries few time :)Alhamdulillah--me jenis sgt sukakan jewelleries :)

Mama Zharfan said...

@Affieza

tq dear :) siyes me tak sbr nak pakai bracelet tu :)

Mama Zharfan said...

@tiefazatie

yepp, thn ni menang silver jeweleries, then ni menang suasa jewelleries--balik msia me pulun contest nationwide (offline) kot2 ada rezeki menang gold jewelries plak kan--my buddy comper ayuarjuna baru je menang poh kong gold jewelleries RM750 tu...jeles sih hehehhe

deqlis said...

alhamdulillah MZ suka ngan hadiah2x daripd deqlis tue...:-)

cepat sampai yer...? guna pos laju mesti cepat..tq abg posmen skali heheh

ai dtg ni
klik skali ur hb banner..:-)

BUNGA said...

jimat duit untuk raya nanti.. hehe

FatinJelita said...

suka brooch kebaya tu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak..

nur said...

Tahniah MZ yer

jemput ke ALL IN ONE

AzianKhalil said...

sedapnyer dodoll..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails