Tuesday, 25 January 2011

Sah lagi konpem | Disneyland Paris here MZ comes!

semlm, sepanjang pg me dok godek2 mcm2 online booking...sambil discuss2 dgn Mr Hubby lah--bila dia ckp yes, me terus booking semualah...sbb lg lambat book, lagi mahal semua benda2 tu

book tiket eurostar, Disneyland hotel + tix, train (return tix) Notts - London, hotel kat London...

and finally...


yepp..all bookings done--semua dh bayar pun --hangus duit eden :p -- pejam mata lah sbb memang me nak jejak kaki kat Paris, alang2 dh ada kat bumi UK kan :)

pegi Disneyland ni one of my childhood dreams....moga segala2nya berjln lancar as planned, Amiin

~Disneyland Paris + Eiffel Tower--mid March --after me finish my viva exam :) ~

note : me rasa semua org ada childhood dreams masing2 kan...jom2 share2 :)



30 comments:

Yuyu Zulaikha said...

suka nya!!! dari dulu teringin g sane :(

ummi sofiyyah said...

bestnyer..!!! selamat bercuti...semoga bergembira kat disneyland...ummi dah pergi yg tokyo nyer...manusia ramai giler...plan betul2 nak main game mana...

tiefazatie said...

wah best gle sis!
yeay2 g jln2!

Nurul Says said...

bestnyee

Amira is mira said...

bestnye MZ g sane!!nnti amek pic byk2 ea...

aimi said...

waaaaa...beshnya.....:)

Hezesuze said...

wah have fun uols...weols pun kalo ada duit nak bawak my kids ke disneyland..tapi entah bila gamaknye tak tau ler ahha

Zana_MamaBatrice said...

wah disney lah...bestnyer..
me pun berangan2 nak pergi tempat2 mcm tu...dpt disney hongkong pun ok ler...tp tak tahu ler bila nak sampai agaknya

Gieyana said...

wah..bestnyer..mmg untung u mz..x pa lah x dpt p, tgk gmbar2 dr u pon dh cukup best!hihihi

yatie chomeyl said...

i pernah tulis pasal disneylan dparis ni kat dal eblog. kalu raso nok tengok2 dulu and cari idea, try la jenguk entry ni --> http://yatiechomeyl.blogspot.com/2010/12/jom-jalan2-kat-disneyland-paris-pulak.html

have fun :)

ardinihumaira said...

bestnye kak.
nak itut :D

Hani Nabilia said...

wahh bestnya akak (^_^)
kalau saya..my childhood dream cuma 1
saya nak jejakkan kaki ke Jerman

mummy_ayu said...

wah...best tu disneyland..dreams setiap kids kot..have fun there & harap semua berjalan dgn lancar..amin..

Ummi AmnaAmzar said...

waaa best nyer MZ..ummi pun ada angan2 gak nk p paris n australia..entah bila la akn terlaksana

Unknown said...

bestnya kak suzie oiiii!!! *jeles*

mama_umar_maryam said...

=)))))..xtau nk komen aper,sgt2 heppy 4 u mz..zt pon usahkan dream,mmg sgt2 nak smpi kesini..

Cik Tqah said...

beshnye MZ..nk pegi jugakk

Ayu Zarina said...

wahhh bestnya....selamat ber enjoy yer nanti...and of coz amik gambar banyak2...hehe

Wan Amira said...

waaa best tu, paris lagi, city of love.. untung anak-anak kite, kecik2 lagi dah merasa nak pergi disneyland, kite ni dah besar, dengan duit sendiri baru lah merasa kan..

my childhood dream, yes, i nak masuk disneyland, lagi satu i nak jadi pengacara tv, tapi i tak cun :)

FatinJelita said...

wahh best tu.. have fun there

Unknown said...

bila plan nak ke situ?

semoga tercapai impian ;)

Unknown said...

wah! bestnya sis :)
happy holiday :)

Unknown said...

huk3..jealous2..dah la pi paris masa zaman belajar tak dpt pi Disneyland..

pastu dpt offer pi HK disneyland last year tapi cancel last2 minute coz organizer said i'm not purely travel blogger...

huk3..amik gambar byk2..manatau dpt tempiasnya nanti...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

bestnya u..dpt g sn ek...btuah le...

tgk gmbr2 dr u al nnti..hehe..

Cute MuM said...

bestnyer... me dari dulu nak g disneyland.. tapi belum mampu lagi lah... sebab tue asyik g genting jer.. huhu..

nur said...

Yup.. salah satu impian nk g disneyland.. tunggu wat kat M'sia je la..
Jemput keALL IN ONE

eija_sweetmama said...

wah bestnya nak ke Disneyland Paris..xpe la berabis sikit..yg penting enjoy..

dh x igt dh ape impian masa kecik2 dulu..sbb asik igt main jerk..hehehe..tp mmg sume org impikan nak ke disneyland ni..x kisahlah disneyland manapun..eija pun teringin gak nak disneyland..tp angan2 jerk kot..

BUNGA said...

akhirnyaaaaaa..... MZ akan ke Disneyland..hihi
saya plan hujung2 sblm balik mesia nnti.. mudah2an dikabulkan.. Amin :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bestnye akak...

Unknown said...

OMG! best giler..have fun MZ..huhu nk kirim FM mahal la plak yek..emm xpela..hehe..enjoyyyy

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails