Wednesday, 26 January 2011

Sandal bling2 ala mak datin | TQ Nuffnang & Jipaban!

adik me ckp, sandal bling2 (me menang contest Nuff-Jipaban) dh sampai semlm..
so just now, she emailed me the pic...


adik me kata, siyes mcm mak datin la sandal ni sbb bling2 and nampak mahal--pandai2 jer adik me tu
anyway, harga sandal KOG Star Sandals ni SGD35 (termasuk kos pos kot) sbb kat website Jipaban harganya SGD 29. kalau convert to RM kena darab 2.something kan, mls pulak nak check latest currency converter ngeh ngeh ngeh




sandal ni all the way dtgnya dari Spore--so delay sikitlah--me siap email Nuff tanya naper lambat dpt my sandal ni.and Nuff sgt bagus bab2 reply email, siap ckp sorry sbb lambat, delay on the part of seller kat Singapore tu..

tak sbr me nak pakai sandal ni--adik me amik size 6 (dia yg inform Nuff masa Nuff call)--and dia kata, tak muat plak kakinya, sbb design sandal ni mcm kecik gitu--harap2 muatlah kaki me--me memang pakai saiz 6 or 7, tgk jenis/brand kasut/sandal..

sekian entry hadiah---ada few lagi hadiah yg baru me dpt, sambung esok plak lah..:)

note : mode bz pening2 lalat meraih undi utk contest matjoe tu--tp mcm tak berapa cerah harapan nak menang, sbb my competitor (nama hans), byk dh leading his vote tu--his blog followers lebih 2k --adess...


24 comments:

Unknown said...

memang cantik la sandal tu.. bling2 lagi...

tp kakyong tak suka pakai sandal mcm ni sbb nampak seksi la kaki... :p hehehhe.. kaki pun aurat tau...
prefer pakai kasut yg cover separuh..

pasal vote tu., kakyong pun perasan byk yg vote dia... x per la, at least dah cuba kan..
tu yg tak best bila bab2 voting ni...

Unknown said...

cantik lah kasut tu.
memang blink2 :)

Ayu Zarina said...

wahhh..ini memang betul bling2 lah...mesti cantik giler kalau mz pakai...tahniah yer..

Azlina said...

cantiknya bling bling!
stylo...

Ogy said...

mmg shantek bgt...tp me takleh pakai jenis yg tali kt tgh tu..alamatnya sekejapan dh putus...ntah kenapa ntah...ganass sgt kot..huhuhu

Unknown said...

cantiknya..bling2 gitu..bertuah adik mama zharfan

mama_umar_maryam said...

tantek2..tapi rasenye xdela style mak datin sgt, lebih kepada santai bling2 ;)

Pija Madzlan said...

tahniah k.suzie...mmm..pasal vote tu saya dah votekan :)

LiLy said...

ok.lily jeles lg dgn akak..huu

Gieyana said...

Cantik..mmg bling2 tp simple n ai pon suka camni..

dh vote for u k!..:D

tiefazatie said...

wah!cantiknya!bestnya sis..
rugi ifa xsempat masuk nie..haha
kena alert lepas nie..
harus cuba jg...sbb best dpt hadiah free!hihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

silau mate akak..
hehehe...

Lelord said...

ok jek xde la bling2 sgt pun
xpe yg penting HB bling2 ekekkkee

CatlinaFly said...

kalau suzie tak muat, pass kat kitorg buat giveaway ekekekekekeke...

anyway tahniah/.sgt2 cantik sandal ni..:)

ummi sofiyyah said...

comel kasut tu...hot mama la nnti..!hehe

AngahSayang2314 said...

tahniah cantikkkk sangatttttt

nur said...

Cantik le MZ.. rezeki MZ plak ye.. patut utk adik MZ kan..
Sudila bertandang ke: ALL IN ONE

AyuArjuna BiGoshh said...

canteknya..suzz klu adk u tak muat...u tak muat...i mesti muat ngeh ngeh

Cute MuM said...

cantiknya sandal tue...
me suka BLIGBLING!!!

CaDLyNN said...

cantik~
kalau kak suzie tak muat jugak bolehla bg lin =))

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cantik la kasut tu///bling2 lagik

ardinihumaira said...

omg..
sangat cantik! kalolah 4 inci. ohh akak dni jeles kasut tu sangat lawa :D

AzianKhalil said...

mmg saiz berbeza besa ikut brand tu follow standard UK atau standard US...may be akak leh tanya dia size dia standard UK atau US...cth size UK 6 = size US 7...kalau x silap la...kalau salah tolong tunjukkan..

FatinJelita said...

cantik la sandal tu.. br prsan aten dah lama tak beli sandal..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails