Monday, 24 January 2011

My Heartbeat earning dh lebih RM100 :) if MZ boleh, uolls pun boleh!!!!

How's uolls punya degupan jantung @ HeartBeat earning?

me tumpang teruja tgk my blogger frens punya earnings :) Miza Yusof dh boleh cash out pun, anje mama balqis dh nak cecah RM20 kot this week :) - memang ler sikit, to duit FREE kan, bukan kuar modal apa pun..just click2 buat senaman jari ajer...

and mine...taraaa



nilah income HB me yg latest---me peram actually, masa last entry, me ckp nak cash out, then dok tangguh2, kira mcm peram lah..tgk2 dh lebih RM113  tu :) --dulu masa 1st cash out, RM66 ajer :)

since my Nuff BE pun tak berapa nak masyuk, so HB jd pengubat lara :) tak per lah ciput pun.sbb duit FREE kan...me boleh jer ni cash out anytime--and part besh gak, sbb 2 minggu jer, terus dpt duit ni--boleh pilih nak cek or nak mintak masuk terus dlm akaun bank (me request masuk terus dlm maybank ajer masa 1st cash out ari tu..)

of courselah tak leh compare dgn Red Mummy kan--semlm dlm paper, RM ckp income dia per month RM12 K tu...me rasa mesti dari advertorial, sbb ads company memang byr ribu raban kalau blog2 famous mcm RM tu. even utk satu ads pun...tuah badan kan..--tak per, kita berblog sekadar termampu lah :)

anyway, uolls yg masih belum join HB, sudi2kan lah yer...click banner HB me ni



then proceed to register. then tepek banner kat blogs uolls, then MESTI promo2 tau, sbb income hanya akan cepat naik bila ur frens/readers/followers proceed to register lps diaorg click ur HB banner :) setiap banner adalah unik utk setiap blog (mcm Nuff punya banner gaklah)

feel free to ask kalau ada apa2 nak tanya yer..and again, jgn risau psl Nuuff yer, sbb takkan affect our gliterati--me jamin 100% (me dh tanya Nuff pun :))

selamat berHB uolls!!
u click me, i click u--no hal punya :)

31 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

yey, kita punyer pagi ni dah cecah RM30.34, suka2 makin meningkat...suzie punyer lagik masyukkan...wah bestnya leh cash out sana sini...ape pun jom register ramai2

Unknown said...

baru dapat 24 sen, tapi baru join tak sampai seminggu lah..

mcm tak ramai berminat je nak join Hb tu..huhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

HB disini, pinjam link ek nak kasi bakar semanagt kengkawan lain plak

FatinJelita said...

alaa sedih la aten punya HB mcm segan2 jek nak naik.. kena promote lebih nie.. ok dah click HB MZ~

mrs eyza said...

tahniah MZ...saya punyer HB blomm ader perkembangan lagi lerrr... ;)

beaty said...

Tahniah MZ

amiey lee said...

wahhh best nye mz...kta click jugak la heeee

Unknown said...

wah! banyak tu sis :)
tahniah :)

Unknown said...

uuuu banyak da tuh..rm100. rm 20 pom dah banyak.. harap ad kami pom boleh jadi gitu..keep on your workk

AyuArjuna BiGoshh said...

waaa...sumber pendapatansampingan yang sangat berbaloi :)

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

wahhhh...bestnya...me punya duk sen2 lg ni...huhu...

tahniah ye....

clik yr HB...

mummy_ayu said...

wah..banyak dah tu.tahniah!!

Cik Tqah said...

MZ.. nak cash out..ade 4sen je...xde sape tlg kelik pong.. huhu..

Ezna said...

jom berheartbeat jom!!!

eija_sweetmama said...

wah..byknya..tahniah mama zharfan..
rasanya HB ni mmmg ramai yg tau dr mama zharfan..

eija nye baru RM2.44..huk3..

blog-tips-kurus said...

tahniah sis! wow!! seronoknya..
my HB ni bile nak beranak-pinak like yours..huhu;)

My Love said...

Salam..

Ustaz Love dah ada 4 hengget.. sbb ada org register bawah Ustaz Love.. hehe :D

Hezesuze said...

baru sign up tadi hehe

Unknown said...

tahniah...

kakyong baru 1 minggu... :)

ardinihumaira said...

tahniah kak! dni tak sampai 30rgt pun. hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

wah....
tahniah akak...

Farra Dhelina said...

byk nya sis...

kak, ape mkna refer friends to purchase ye?

tiefazatie said...

wah.best gle sis!
ramai jdkn sis referer dorg kan.hihi
masyuk2..
ifa mls nie nak wat n3 nie..
so lembab la.haha
btw tahniah!

::EIDA:: said...

Salam kak =))
Sori late replai psl bj emo .. suke yer ?? =p
Eida beli kt langkawii . . rm15/tshrt.. tp abg kedai tu baek hati bg rm25 for 2shrt ! hehehe . .

Myheart ! xdan nk sign up lgik . . =))

Lelord said...

whoaaa best2...klik laju2 kat sini gak

Syima Emi said...

salam mz @ kak suzi... saya pon dah join.. tau pasla ni dr blog ni gakkk... tapi income still ciput lagi..kena promote2 rasanyaa... thanks

nur said...

mine lambat lagi gamaknye.. kureng promosi.. nak kene gerak gempur ni.. bersemangat bila nengok MZ punyer..
Jemput keALL IN ONE

Unknown said...

HB disiniiiii!!!

BUNGA said...

wah.. masyuk.. :) ;)

Azlina said...

tergamam kejap tengok byk betul sis refer friend..caner nak suruh org register ni erk..xreti ar nk promosi

Cute MuM said...

wah.. banyak tue.. me lagi sikit nak cashoutkan.. tengah usaha promosi lagi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails