Monday, 17 January 2011

Entry psl hadiah2 yg baru me terima..

well....entry rutin bagi seorg comper--selain entry join contest+GA, and then entry menang contest & GA, then kena lah ada entry psl hadiah yg diterima plak kan--kiranya sbg kenangan peribadi tuan punya blog, juga appreciation and notification utk tukang bagi hadiah ie organizer.

panjang plak mukaddimah :p

ni ada 3 hadiah yg baru me dpt ni..

(1) Sleeping travel kit (toothbrush, earplugs, eyemask, socks, travel pouch) Qatar Airways from Biqque (contest my best travel pic) --ni hadiah yg me menang bln Jan, so cepat gak me dpt hadiah ni :) tq yer Biqque--effisyen & pantas :)


(2) ni hadiah cute miut (brooch & pin) dari La Bella Tella (menang bln december ni)



(3) CD dari Mummy Stories --Baby Cool One Stop 1st GA (also menang bln December ari tu)



--dh byk CD yg Ariff menang ni--Insya Allah, nak let go murah2 ajer bila me balik Msia nanti -semua CD yg Ariff menang (brand new), sbb Ariff dh nak start potty train dh ni--better me jual (convert to cash) dari membazir tak guna kan :)

ok,,sekian entry hadiah utk kali ini--masih dlm mode menunggu sandal bling2 dari Jipaban-Nuffnang --Nuff kata lambat sikit, sbb sandal tu dari Singapore punya seller--jauh tu...heheh


15 comments:

Yuyu Zulaikha said...

heheh.. rezeki mama zafrann :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya hadiah tu, suzie nanti email alamat & size baju ariff kita nak ganti hadiah ari tu...dah penat tanya penganjur tu still tak de feedback

mama tisya said...

adiah best2 aje...

MamaRifqy said...

wah..banyak hadiah best2!!

Aida Tamrim said...

Bestnye....Memang bertuah sungguh niii :)

Anonymous said...

Sleeping travel kit tu sama mcm sy dapat hehe hadiah sampingan masa menang GA biqque

mama_umar_maryam said...

heheh brooch samelah mz ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

besynye adiah2...

Unknown said...

alhamdulillah..rezeki MZ :)

BIONIC WOMEN said...

wahh..sume best2 hadiah nih..saya ni jenis kurang luckynya kalau GA or comp..huhu

Unknown said...

tahniah.. byk hadiah dapat...

CD tu masih boleh guna belah malam... Anis pun masih guna CD belah malam.. Aliya pun dah start potty training..

ardinihumaira said...

wahh comel hadiahnya :D

~dYaHaHa~ said...

kak, letgo murah2 kat kite la CD yg kiddos akk dpt tuh..rifhan mmg pkai cd...jgn lupa contact kite tau!!!! muax...

eija_sweetmama said...

awal jgk ye lil ariff dh start potty train..

anak eija 2 thn setengah blom lagi start..huhu..

tiefazatie said...

wah..bestnye sis..i loike!
ifa ada lg xupdate hadiah2 yg ifa dpt nie..
erm...serabut otak..xtau nk cte mana dulu..haha
btw tahniah sis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails