Saturday, 22 January 2011

Ayu Raudhah & Rozita Che Wan : yg mana lagi jelita

sana sini blog dok buat entry psl perkahwinan Ayu Raudah & Zaquan Adha :) selamat pengantin baru & moga berbahagia ke hujung nyawa..Amiin

pic taken from budiey.com

Ayu Raudhah Kahwin

actually kan.., dlm hati me selalu terdetik, bagaimana agaknya rasa/perasaan dilahirkan sbg perempuan jelita mcm both Ayu Raudhah & Rozita Che Wan ni agaknya :) -- nikmat & anugerah Tuhan tu, yg mana tak semua perempuan boleh merasainya...

ni pic me amik kat blog ni
- ni pic thn 2008 rasanya--suka tgk adik-kakak ni..
ayu raudhah che wan gambar picture wedding dressrozita che wan gambar picture wedding dress

anyway, taste me, me lagi suka /minat Rozita Che Wan, even some say that muka dia nampak garang --bab2 seksi tu no commentlah, artis kan..kebanyakan pun gitu..

me suka tgk raut wajah/rupa Rozita Che Wan ni--jelita sungguh--kalau lelaki yg tgk tak tau lah apa pikiran diaorg agaknya...

note : selalu bersyukur dilahirkan sbg seorg wanita yg sempurna wpun sederhana segala2nya,  mempunyai keluarga yg bahagia (suami, anak2, mak, adik beradik) Alhamdulillah..

25 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

betul tu suzie, kita pun sama2 jelita gak dapat seorang suami & anak2 yang dikasihi tu dah cukup kan..mmang mereka dua beradeq jelita kan...comey je..eh sama plak entry kita blah malam ni...kat sana kol berapa suzie?

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

lagik sekali datang sambil klik2 HB...dah 2 kali entry kita sama kan...cam ada jodoh je blog kita dgn suzie...nge...nge....

Ezna said...

Bahagia itu lagi bahagia. Kalau muka jelita, tak bahagia pun tak besh!!! Me suka Ayu Raudhah dalam drama Manjalara :-) Sangat cantik. Dia pakai tudung :-)

lavender harum wangi said...

ahaaa~ rozita lagi cun kot dari ayu.. anggun gitu, memang jelita~ :)

Ayu Zarina said...

lagi suka RCW...sebab pandangan mata dia sungguh seksi...+ kadang2 lakonan dia sungguh lembut...lagipun dia lagi slim berbanding Ayu Raudhah tu..

p/s: Bersyukur dengan anugerah yang ader..

Wan Anie said...

datang sini tapi jarang2 post comment :)

rozita memang dlm kategori wanita jelita, suka tang hidung dan pipi dia

Ayu Ibrahim said...

kekdg jeles jak tgk org cantik2 nie...tp i suka tgk...terbaru suka sgt kt hanis zulaikha tu...

liyana afiqah said...

rozita cantik . tapi suka sangat pakai bulu mata ladybird yang ganas ganas . hehe

al-lavendari said...

pada pandangan mata saya adiknya lebih jelita .. ehh .. nanti kejap, mungkin kakaknya kot.

entahlah .. dua2 ada kecantikan masing2.

AyuArjuna BiGoshh said...

me go for rozita.... :)

Azlina said...

saya pun bersyukur dilahirkan sempurna fizikal seadanya sekarang...
rozita mmg ummpphhhh!

tiefazatie said...

dua2 pun suka..sbb cantik!
hihi

Wansteddy Tales said...

wan suka sofea jane! langsung xmenjawab soalan hahha

k.suziey kena tag dgn wan. jemput ambil award ya :D

Lelord said...

RCW lg cantik hehehhehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

akhak rozita terbaek la...

BUNGA said...

dua2 sama cantik.. tp saya lebih suka tgok kakak dia.. cekci.. hehehheee

ardinihumaira said...

ayu raudhah lawa :)

fa10 said...

i like rozita....

Izwanie Eynia said...

bt0l2.. muka rozita lebih jelita. ayu pla manis c0mey2 gitu.. hehe.. tp dua2 cantek.. ^__^

nur said...

MZ
rozita ni kalau takde bulu mata palsu tu nampak lain sikit..

paling penting 'JELITA DALAM HATI'

Jemput ke ALL IN ONE

Unknown said...

depa ni ade sorg lagi adik-beradik perempuan kan... yg kahwin dgn Mazlan Petpet tu... ;)

Unknown said...

kedua-duanya mempunyai kecantikan dan kejelitaan masing-masing :) miza suka tengok lakonan ayu raudhah pakai tudung. manis :)

Ummi Shira (AshAnas) said...

ayu raudhah ni ayu lembut sket... rozita plak ayu garang sket... both mmg jelita... semoga diorg gunakan kejelitaan diorg sebaiknya....

eija_sweetmama said...

mmg suka tgk muka kakak dia lagi..rozita che wan..

Rina Rahamat said...

dulu sy rs rozita wanita tercantik di m'sia ni..tp dah lama² cam bosan laks tgk muka dia..skang rs ayu lebih comey..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails