Friday, 14 January 2011

TQ Mr Cool!! me won hadiah yg sgt cool --ipod Shuffle --rezeki Jumaat :)

me tgh bz2 dok buat aktiviti reply komen kat my entries --sbb ari ni agak free sikit (Mr Hubby ada kursus pagi ni--waktu UK)

then, tup2 ,ada incoming mail alert --tajuknya panjang lebar heheh...ni emailnya

me dh tersenyum lebar...
lps reply email, me terus check blog dashboard--so nampaklah blog update kat blog Mr Cool


Alhamdulillah, horeyyy me menang ipod shuffle!!! kool nya hadiah ni :)
anyway, winner chosen based on creative entry --me guna kartun sin chan --me cari kat google, then me buat dialog2 ajer :) sbb ramai org suka sin chan kan --termasuk me :)

to Mr Cool TQ sooo much!! 1st time ni me akan jd pemilik ipod shuffle :) tak penah me beli lagi this gadjet so far :) now dh dpt FREE --rezeki new year :)

personal note : 16th winning for Jan 2011 <<-- it's just a number pun, sajer jer ni  sbb nak tulis dlm buku rekod hadiah utk track hadiah2 me:) yg penting, bagi me ialah value hadiah + tahap besh ke tak hadiah yg dimenangi hehhe (me mata duitan hadiah :p)

me, feeling blessed, :)

10.22 am waktu UK--live posting ni

28 comments:

eija_sweetmama said...

bestnya hadiahnya ipod..bole la selalu dgr lagu..hehe

Tahniah mama zharfan..

Ezzattie said...

FUYYOOO~ dasyat nye mama zharfan..
btw, memang mama zharfan patut menang pun! sebab ezzat baca ur entry pun dah kelakarr giler.. guling guling sampai...retak kerusi! haha.

tahniah mama zharfan!!!!

Anonymous said...

sy mmg xjoin hahah sebab dah tau mz akan menang kekeke
xpandai nk wat entry kreatif
tahniah..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah bestnya hadiah tu, suzie bagi la link entry suzie join contest tu...nak gak baca...memang marvelus hadiahnya

salemaziz said...

wah2..mama..congratz2..:D

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

suzie, nanti pinjam link heartbeat tu ek, nak kongsi dengan kengkawan...leh ke?

liyana afiqah said...

waaa mmg rezeki jumaat 2011 . congrates ! :D

BIONIC WOMEN said...

wow..meletopsssnya hadiah..snagat ler jeles..hehehe

toyolkiut said...

wow..
syabas mama..
rezeki..
best tu..

Cik Bambam said...

wowwww!!coongratsss MZ..!!!

Siti Safiyyah said...

perghh hadiah dia..best best..tahniah sis! ;)

Oda Alill said...

waaa,,tahniah!!

Hani Shaklee said...

tahniah! me pon pernah menang ipod shuffle tpi yang special edition punyer..tu pon sbb dpt jawan soalan..saya kurang bernasib baik kalau join GA2 ni...kalau jawab soalan secara live selalu la ada luck..hehe..

Ezna said...

COOL hadiahnyer pun!!! :-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah mz

kak ina kl said...

Tahniah sebab menang lagi..

ohakak pun tak sabar nak jumpa kamu ni..duk pun tak jauh gak kan..

Mama Damia said...

bestnya tahniah...

mama_umar_maryam said...

bestnye adiah die..tahniah mz!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

suziey, tengok kat blog kita ok tak template nya...mintak pandangan suzie

Wansteddy Tales said...

sngt beshhhhh :D
tahniah diucapkan :D pagi2 buta bila kepala kian sendat otak tepu nak cernakan perkataan lebih santai hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best2...
tahniah akak...

BUNGA said...

bertuah MZ.. tahniah!! :) :)

Wan Amira said...

canggih!!! i think 2011 is a good year for you in contest thingy !!

Syima Emi said...

congrats kak.. memang murah rezeki.. hehehe..bila plak nak menang iphone? hehehehe

Farra Dhelina said...

bestnya kak..beruntung lah akk..selalu menang..tak sia2 usaha kan.. taniah!!

Ayu Zarina said...

tahniah..hadiah sangat best tu..

Unknown said...

whoa! best hadiah tu. tahniah mz :)

tiefazatie said...

best gle!sis yg menang ek!
tahniah sis..ifa dh agak dh..hihi
melepas ai..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails